AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nitro Zero Blue Bird veľ. L

Zobraziť katalóg
Nitro Zero Blue Bird veľ. L
Viazanie na snowboard – určené pre mužov na freestyle; typ snowboardistov: výkonnostní; uchytenie viazania: Burton EST, 4×4/4×2; flexia: medium; materiál račne: kov; materiál baseplate: kombinácia; sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTni261 Produktové číslo:  836404-002 L

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Zero Blue Bird veľ. L

Kvalitné pánske viazanie značky Nitro radu Zero vo vyhotovení Blue Bird bude určite dobrou voľbou pre všetkých vášnivých výkonnostných snowboardistov na freestyle. Rad Zero ponúka časom preverenú technológiu s minimálnou hmotnosťou a maximálnym pohodlím. Viazanie Nitro Zero je navrhnuté tak, aby vám pomohlo k zlepšeniu výkonu s ľahkosťou a istotou. Ľahká a precízne vystužená základňa Stealth Open Air a asymetrická opierka Asym Zero ponúka perfektné uchytenie pri minimálnej hmotnosti. Celodenné pohodlné nosenie zaisťuje tlmenie Nitro Air Dampending so špeciálnou ochranou piat a pohodlné flexibilné strapy. To všetko dopĺňa flexia medium a kovová račňa Aluminum Speedwheel Buckles. Na stupnici od jedna do desať je tuhosť viazania 6. Veľkosť L.

Kľúčové vlastnosti viazania Nitro Zero Blue Bird, veľkosť L

  • Kvalitné pánske viazanie pre výkonnostných snowboardistov na freestyle
  • Tuhosť viazania Nitro Zero Blue Bird je 6
  • Veľmi ľahká základňa Stealth Open Air
  • Tlmenie Nitro Air Dampending pre zníženie vibrácií a nárazov so špeciálnou ochranou päty
  • Kovové račne Aluminium Speedwheel Buckles
  • Asymetrická opierka Asym Zero Highback
  • Easy Entry Ratchet Straps esíčkovite zakrivené strapy, ktoré nebudú brániť pri vstupe do viazania
  • Veľkosť L

Inovatívna kovová račňa Aluminium Speedwheel Buckles

Páka račne Aluminum Speedwheel Buckles je veľmi ľahká a pevná. Hliníkové vyhotovenie spolu s hladkým ozubeným valčekom z polyméru zaistí precíznu funkčnosť. Rozdielovým prvkom je tak určite technológia Stainless Steel Cable Connectors v podobe oceľových laniek vnútri pásikov praciek. Toto viazanie má tiež kvalitné tlmenie Nitro Air Dampening, základňu Stealth Open Air, opierku Asym Zero alebo 2× 4 Mini disc pre prirodzené odpruženie.


Parametre a špecifikácia

Sezóna

Sezóna
2018/2019 Hotovo!

Jazdec

Určené pre
Mužov Hotovo!
Úroveň
Výkonnostná Hotovo!

Vlastnosti

Veľkosť
L Hotovo!
Materiál račne
Kov Hotovo!
Pracky
Hliníkové račne Aluminium Speedwheel Buckles s ľahkým nástupom a plastovými zubami, ktoré šetria pásiky viazania. Hotovo!
Materiál baseplate
Kombinácia Hotovo!
Baseplate
Základňa Stealth Open Air Base Frame s hliníkovým nastaviteľným oblúkom a EVA tlmením. Vzduchový tlmič pod pätou. Podlaha je ergonomicky naklonená o 3 stupne. Tvar Board Saver Technology šetrí dosku pred vytlačením a zlomením. Hotovo!
Typ strapov
Dolný strap B.E.S.T. Convertible 3D zakrivený predný strap s možnosťou zapínania cez špičku alebo priehlavok. Horný vystužený Premium Comfort Strap. Obidva nastaviteľné bez náradia. Pásiky vystužené oceľovým lankom. Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Zero Blue Bird veľ. L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Zero Blue Bird vel. L.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií