Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Northwave – Razer 2 – Black/Forest

Zobraziť katalóg
Northwave – Razer 2 – Black/Forest
Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, protišmyková guma na podrážke, zosilnené pogumované zóny, zámky nie sú súčasťou balenia, letná, zapínanie: systém boa, vrchný materiál: syntetická koža, podošva: Carbon, hmotnosť 0.36 kg
Kód:  SPTnor0287nad Produktové číslo:  SPTnor0287nad
Northwave – Razer 2 – Black/Forest Predaj skončil

Northwave – Razer 2 – Black/Forest

Chcete dosiahnuť lepší prenos sily do pedálov? Potom by vo vašej výbave nemali chýbať cyklistické tretry Northwave. S týmito tretrami budete mať stabilnú oporu pri šliapaní. Tento typ je určený na použitie s horským bicyklom. Na pevné zapnutie slúži systém BOA. Čo sa týka zámku, sú kompatibilné s modelom SPD. Na výber správnej veľkosti je vhodné využiť veľkosť mondo point. Vďaka nej sa dozviete, koľko meria vnútorná stielka. U týchto tretier má dĺžku 277 mm. Strih a tvar týchto cyklo tretier Northwave – Razer 2 – Black/Forest je určený pánom. Vašu osobnú bezpečnosť zvyšuje protišmyková gumová podrážka. Jednotlivé zóny sú zosilnené pogumovaním. Podošva je vyrobená z materiálu, ktorým je carbon. Materiálom zvršku cyklistických tretier Northwave je syntetická koža. Hmotnosť tohto modelu predstavuje 0,36 kg.

Zásadné parametre cyklistických tretier Northwave – Razer 2 – Black/Forest

  • Cyklistické tretry pre mužov
  • Northwave – Razer 2 – Black/Forest sú navrhnuté na horský bicykel
  • Zapínanie: systém BOA
  • Kompatibilné so zámkom: SPD
  • Protišmyková guma na podrážke
  • Niektoré zóny sú zosilnené gumou
  • Na výrobu podošvy cyklo tretier Northwave bol použitý materiál: carbon
  • Materiálom zvršku je syntetická koža
  • Hmotnosť: 0,36 kg
  • Ich farba je čierna a kaki
  • Sezóna: letná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Northwave – Razer 2 – Black/Forest Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Northwave - Razer 2 - Black/Forest. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Northwave - Razer 2 - Black/Forest.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií