AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nutrend EVOQ, 60 g

Zobraziť katalóg
Nutrend EVOQ, 60 g
4,7 3 hodnotení
Proteínová tyčinka ; 352,06 kcal na 100g; obsah bielkovín 35 g na 100g
Kód:  nadSPTnut0292 Produktové číslo:  nadSPTnut0292 Stránky výrobcu

Nutrend EVOQ, 60 g

Nutrend EVOQ je 60 g proteínová tyčinka s príchuťou karamelu s vysokým obsahom bielkovín a vlákniny. Neobsahuje lepok a pýši sa nízkym obsahom cukrov. Obsah bielkovín 21 g v tyčinke. Pridaný zinok je dôležitý prvok pre zachovanie normálnej syntézy bielkovín, má tiež pozitívny vplyv na ochranu buniek pred oxidačným stresom a pomáha tiež vlasom či pokožke. Vysoký obsah vlákniny 10,5 g v tyčinke. Obsahuje tiež kolostrum na posilnenie imunitného systému.

Kľúčové vlastnosti Nutrend Evoq 60 g, karamel

  • 60 g proteínová tyčinka s vysokým obsahom bielkovín
  • Obsah proteínu 25 %
  • Zinok pre zaistenie normálnej syntézy bielkovín
  • Obsahuje kolostrum pre posilnenie imunity
  • Chutná karamelová príchuť

Odporúčané dávkovanie

Po rozbalení je výrobok určený na okamžitú spotrebu. Proteínová tyčinka obohatená o kolostrum a zinok, so sladidlami. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g, karamel

Energetická hodnota: 1 473 Kj/353 kcal
Bielkoviny: 35 g
Sacharidy: 18,5 g
- z toho cukry: 17 g
Tuky 14 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,8 g
Vláknina: 17,5 g
Soľ: 0,7 g

Alergény:
Sója, sójový lecitín, mlieko, kolostrum, srvátka. Výrobok môže obsahovať stopy orechov, arašidov a sezamu.

Zloženie:
proteínová zmes (mliečny proteínový izolát, hovädzí hydrolyzát želatíny, sójový proteínový izolát), mliečna proteínová poleva 19 % (rastlinný tuk (palmo-jadrový, palmový, shea), polydextróza, mliečny proteínový koncentrát, kakao, srvátkový proteínový koncentrát, emulgátor sójový lecitín, aróma, sladidlo sukralóza), frukto-oligosacharidový sirup – Actilight®, sladidlo maltitolový sirup, rastlinný tuk (palmo-jadrový, palmový, bambucký), krém s príchuťou vanilky (sladidlo maltitol, palmový a bambucký olej, sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, emulgátor sójový lecitín, aróma, farbivo E 160c), extrudát (mliečny proteínový izolát), zvlhčovadlo glycerín, akáciová guma, chlorid sodný, emulgátor repkový lecitín, kolostrum 0,4 % (min. 30 % imunoglobulínov), farbivo karamel, aróma, glukonát zinočnatý, sladidlo steviol-glykozidy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrend EVOQ, 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend EVOQ, 60 g.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií