AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nutrend Explosin, 420 g, čučoriedka

Zobraziť katalóg
Nutrend Explosin, 420 g, čučoriedka
3,0 2 hodnotení
Anabolizér , použitie: pred tréningom, vo forme prášku, príchuť: čučoriedka, hmotnosť 420g
Kód:  SPTnut0137 Produktové číslo:  8594073177414 Stránky výrobcu
Nutrend Explosin, 420 g, čučoriedka Predaj skončil

Nutrend Explosin, 420 g, čučoriedka

Stimulant Nutrend EXPLOSIN s príchuťou čučoriedky je predtréningový doplnok stravy. Obsahuje zmes látok, ktoré stimulujú organizmus pred záťažou, či už ide o silový alebo vytrvalostný šport. Látky ako kofeín, L-arginín či ektrakt z bobúľ hrozna a ďalších rastlín pomáhajú zlepšovať metabolizmus, prekrvenie organizmu a koncentráciu. Prípravok sa zmiešava s vodou a užíva sa 15 minút pred tréningom. Pri váhe pod 85 kg je dávka 6 g, pri vyššej váhe či náročnosti tréningu je porcia 9 g. Balenie obsahuje 420 g.

Kľúčové vlastnosti stimulantu Nutrend EXPLOSIN 420 g Blueberry

  • Doplnok stravy, ktorý stimuluje organizmus pred záťažou
  • Vhodný pre silové aj vytrvalostné športy
  • Zlepšuje metabolizmus, prekrvenie organizmu aj koncentráciu
  • Užíva sa 15 minút pred tréningom, zmiešaním s vodou
  • S príchuťou čučoriedky
  • V balení je 420 g

Zloženie:
L-arginín, regulátor kyslosti kyselina ctrónová, aróma, L-tyrozín, taurín, L-citrulín malát, kofeín, extrakt z bobúľ hrozna a šupiek jabĺk – Vinitrox (95 % polyfenolov, antioxidant oxid siričitý), extrakt Citrus aurantium (10 % synefrínu, maltodextrín), kyselina L-askorbová, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, protispekavé látky fosforečnan vápenatý a oxid kremičitý, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, kyselina pteroylmonoglutamová

1 porcia (9 g) obsahuje:
3 g L-arginínu, 0,85 g L-tyrozínu, 0,75 g taurínu, 0,75 g citrulan malátu, 225 mg kofeínu, 225 mg extraktu z bobúľ hrozna a šupiek jabĺk, 75 mg extraktu Citrus aurantium, 60 mg vitamínu C, 1,1 mg riboflavínu (vit. B2), 1,1 mg vit. B6, 0,15 mg kys. listovej

Upozornenie:
Obsahuje oxid siričitý. Môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny. Nie je vhodný pre deti a tehotné alebo dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie uvedené na etikete výrobku.

Poznámka:
» Všetky anabolizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrend Explosin, 420 g, čučoriedka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend Explosin, 420 g, borůvka.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií