AP+ nový vizuál Aplikace

Nutrend Mass Gain, 1000 g

Zobraziť katalóg
Nutrend Mass Gain, 1000 g
4,6 16 hodnotení
Gainer –, energetická hodnota 339 kcal/100g
Kód:  nadSPTnut0280 Produktové číslo:  nadSPTnut0280 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nutrend Mass Gain, 1000 g

Sacharidovo-proteínový koncentrát skvele podporí vaše fitness aktivity, tréningy aj silové športy. Vďaka obsahu bielkovín presahujúcim 20 % dokáže naštartovať rast svalovej hmoty a zároveň podporiť potrebnú regeneráciu. Bielkovinovú zložku tvorí 100 % WPC (srvátkový proteínový koncentrát) a plnohodnotný sacharidový komplex je tvorený z niekoľkých druhov sacharidov, medzi ktorými možno nájsť disacharid isomaltulóza (Palatinose) s nízkym glykemickým indexom, glukózu, maltodextrín a fruktózu. Najlepšie Mass Gain využijete ako poslednú ľahkú stravu pred náročným tréningom alebo na doplnenie glykogénových zásob po vysokom fyzickom výdaji. Vybrať si môžete príchuť presne podľa vašich chuťových buniek.

Kľúčové vlastnosti 1 000 g gaineru Nutrend Mass Gain

  • Podporuje rast svalovej hmoty a regeneráciu
  • Ideálny po intenzívnom tréningu na doplnenie glykogénových zásob
  • Bielkovinová zložka zo 100 % WPC
  • Ideálne dávkovanie 70 g/300 ml vody 2× denne
  • Ide len o doplnok stravy
  • Vyberajte z rôznych príchutí

Dávkovanie gaineru Nutrend Mass Gain

Efektivita Mass Gain je zaistená tiež vďaka obohateniu o AAKG, taurín, BCAA, L-glutamín a zmes vitamínov. Dávkovanie je vhodné zvoliť v podobe 70 g, ktoré rozmiešate v 300 ml vody. Doporučené je konzumovať ihneď po ukončení tréningu a užívanie maximálne 2× denne s ohľadom na skladbu jedálnička.

Upozornenie

Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Poznámka:
» Všetky sacharidy a gainery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrend Mass Gain, 1000 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend Mass Gain, 1000 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nutrend Mass Gain, 1000 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií