AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nutrend N1, 510 g, černý rybíz + Nutrend BCAA Liquid, 500 ml

Zobraziť katalóg
Nutrend N1, 510 g, černý rybíz + Nutrend BCAA Liquid, 500 ml
Sada výživových doplnkov
Kód:  SPTnut0141s Stránky výrobcu
Nutrend N1, 510 g, černý rybíz + Nutrend BCAA Liquid, 500 ml Predaj skončil

Nutrend N1, 510 g, černý rybíz + Nutrend BCAA Liquid, 500 ml

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Sada Nutrend N1 + Nutrend BCAA Liquid

Čierne ríbezle, 510 g + 500 ml

Sada Nutrend je určená pre aktívnych rekreačných a profesionálnych športovcov. Obsahuje anabolizér Nutrend N1, ktorého súčasťou je beta-alanín, L-arginín-alfa-ketoglutarát, L-tyrozín, L-glycín, L-alanín, kofeín, DMAE, kreatínová zmes, extrakt z čierneho korenia Bioperine a vitamínu B1, B3, B5 a B6. Balenie pritom vystačí na 30–60 porcií v závislosti na vašej telesnej hmotnosti. V sade nájdete aj aminokyseliny Nutrend BCAA Liquid, ktoré sú vhodné na užívanie pred a po výkone. V jednej dávke, teda 40 ml, sa ukrýva 1840 mg L- valínu, 800 mg L-Izoleucínu, 560 mg L-Leucínu a 1,3 mg vitamínu B6. Nutrend BCAA Liquid sú bez príchuti a fľašu disponuje objemom 500 ml.

Kľúčové vlastnosti sady Nutrend N1 + Nutrend BCAA Liquid

  • Sada Nutrend určená pre športovcov
  • Obsahuje anabolizér Nutrend N1
  • Balenie vystačí na 30–60 porcií
  • S vitamíny B1, B3, B5 a B6
  • Súčasťou sady tiež aminokyseliny v tekutej forme utrend BCAA Liquid
  • S L-Valin, L-leucínu aj vitamínom B6
  • Vhodné užitie pred a po výkone

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie - Nutrend N1

L-arginín-alfa-ketoglutarát, beta-alanín, kreatín monohydrát Creapure, L-citrulín malát, citran sodný, fosforečnan vápenatý, kreatín citrát, plnidlo inulín, kyselina L-askorbová, L-tyrozín, kofeín, aróma, zmes koncentrátu z červenej repy a extraktu spiruliny, nikotínamid, L-dimethylaminoethanol bitartrát, koncentrát z čiernej mrkvy, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, extrakt z čierneho korenia (95 % piperín) – Bioperine, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid.

Výživové údaje

Energetická hodnota: -Kj/-Kcal
Tuky: - g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: - g
Sacharidy: - g
– z toho cukry: < 0,5 g
Bielkoviny: - g
Soľ: - g

Zloženie - Nutrend BCAA Liquid

Voda, L-valín, regulátor kyslosti kyselina citrónová, L-izoleucín, L-leucín, emulze pomeranč (aróma, farbivá E 104, E 110 - môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí), konzervanty kyselina sorbová a benzoan sodný, sladidlá neohesperidín DC, cyklamát sodný, acesulfam K a sukralóza, vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid).

Výživové údaje

Energetická hodnota: 130 Kj / 30 Kcal
Tuky: 0 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g
– z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 5,7 g
Soľ: 0,04 g

Príprava a dávkovanie

Na prípravu Nutrend N1 pri telesnej hmotnosti do 75 kg rozmiešajte 8,5 g v 150 ml vody, nad 75 kg telesnej hmotnosti 17 g v 300 ml vody. Konzumujte 30 minút pred tréningom.

Vypite 30-60 minút pred výkonom 40 ml Nutrend BCAA Liquid a ďalších 40 ml ihneď po výkone. Odporúčaná denná dávka je 80 ml.

Poznámka:
» Všetky zdravé balíčky
» Všetky anabolizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrend N1, 510 g, černý rybíz + Nutrend BCAA Liquid, 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend N1, 510 g, černý rybíz + Nutrend BCAA Liquid, 500 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií