Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Ocún Webee Lady veľkosť XS až M

Zobraziť katalóg
Ocún Webee Lady veľkosť XS až M
Úväzok – ľahký, dámsky, všestranne použiteľný trojprackový úväzok
Kód:  SPTOC1003 Produktové číslo:  8591804618017 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ocún Webee Lady veľkosť XS až M Predaj skončil

Ocún Webee Lady veľkosť XS až M

Hľadáte ako žena na svoje športové výpravy ideálne lezecké úväzky, ktoré splnia požiadavky na pohodlie a bezpečnosť, ale zároveň budú aj maximálne rešpektovať tvar vášho tela? Výbornou voľbou je dámsky sedací úväzok Ocún WeBee Lady vo veľkosti XS až M, ktorý bol špeciálne navrhnutý na ženskú postavu. Sedák Ocún WeBee Lady má inak tvarovaný pás a odlišné postavenie nohavičiek, vďaka čomu je pre dámy oveľa pohodlnejší ako klasické unisex úväzky. Konštrukcia sedadla je založená na patentovanom koncepte WeBee Performance Technology. To znamená, že pri výrobe úväzku boli inteligentne prepojené najlepšie dostupné materiály s modernou technológiou výroby. Vďaka tomu je sedák WeBee neuveriteľne komfortný a zároveň odolný, takže zvládne aj dlhodobé používanie. Polstrovanie úväzku je vodoodolné, priedušné a tvarovo stále, takže sa pri používaní ani v priebehu času nedeformuje. Samozrejmosťou je tiež anatomicky tvarované polstrovanie v páse, ktoré je posuvné. Polstrovanie zostáva oproti nadväzovaciemu oku v správnej polohe a sedák tak máte pri lezení vždy pekne vycentrovaný.

Kľúčové vlastnosti úväzku Ocún WeBee Lady vo veľkosti XS až M

  • Vysoko kvalitný trojprackový úväzok WeBee Lady vyvinutý špeciálne pre ženy
  • Všestranne použiteľný sedák (na šport, skaly aj umelé steny, na hory i ferraty)
  • Anatomicky tvarovaný s posuvným polstrovaním v páse
  • Vysoko kvalitné materiály zaisťujú tvarovú stálosť, zároveň však pružnosť a pevnosť
  • Maximálna priedušnosť a vysoká odolnosť proti odreniu
  • Nastaviteľná šírka nohavíc
  • Jednoduchá údržba Ocún WeBee Lady
  • 4 pútka s vysokou nosnosťou na pripnutie karabín a iného materiálu
  • Veľkosť úväzku je XS až M (pás 60 až 80 cm, nohavičky 48 až 62 cm)

Patentovaná technológia WeBee

Lezecké úväzky Ocún WeBee v sebe spájajú komfort bez kompromisov, dokonalé spracovanie, bezpečnosť a dlhú životnosť. To všetko vďaka použitej patentovanej technológii WeBee Performance. WeBee koncept je charakteristický svojou jednovrstvovou materiálovou skladbou bez ďalších podšívkových a krycích vrstiev, a použitím dierovanej 3D peny PE EVA, ktorá na prvý pohľad pripomína včelie plásty. Tento špeciálne vytvorený materiál vyniká hneď niekoľkými sympatickými vlastnosťami. Je veľmi ľahký, priedušný a dokonale odolný voči vode i potu. Údržba je preto viac ako jednoduchá. Zašpinený povrch stačí jednoducho umyť vodou a za chvíľu ho máte opäť čistý a suchý. Praktickú dokonalosť úväzku WeBee dopĺňajú ešte tri samosvorkové pracky a 4 pútka pre pripnutie karabín či iného materiálu. Teraz už stačí len vyraziť na stenu alebo do hôr a presvedčiť sa o kvalitách úväzku WeBee Lady v praxi.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ocún Webee Lady veľkosť XS až M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ocún Webee Lady velikost XS-M .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií