AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ocún Webee Move

Zobraziť katalóg
Ocún Webee Move
Sedák – ľahký, všestranne použiteľný, trojprackový úväzok
Kód:  SPTOC1000nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ocún Webee Move Predaj skončil

Ocún Webee Move

Hľadáte na svoje športové výpravy ideálny lezecký úväzok, ktorý splní požiadavky na pohodlie a bezpečnosť, a zároveň bude tiež maximálne rešpektovať tvar vášho tela? Ak áno, sedací úväzok Ocún WeBee Move je pre Vás tou správnou voľbou. Úväzok je vybavený anatomicky tvarovaným a pohyblivým polstrovaním v páse, vďaka čomu zostáva v správnej polohe oproti nadväzovaciemu oku a sedadlo tak máte pri lezení vždy pekne vycentrované. Úväzok si môžete nastaviť presne na mieru svojej postavy. Konštrukcia celého sedadla je založená na patentovanom koncepte WeBee Performance Technology. To znamená, že pri výrobe úväzku boli múdro prepojené najlepšie dostupné materiály s modernou technológiou výroby. Vďaka tomu je sedadlo WeBee Move neuveriteľne pohodlné a zároveň odolné, takže bez ujmy zvládne aj dlhodobé používanie. Polstrovanie úväzku je nenasiakavé, priedušné a tvarovo stále, takže sa pri používaní ani v priebehu času nedeformuje.

Kľúčové vlastnosti úväzku Ocún WeBee Move

  • Vysoko kvalitný trojprackový úväzok WeBee Move na všestranné využitie
  • Použiteľný na šport, skaly aj umelé steny, na hory i ferraty
  • Anatomicky tvarovaný s posuvným polstrovaním v páse
  • Vysoko kvalitné materiály zaisťujú tvarovú stálosť, pružnosť a pevnosť
  • Maximálna priedušnosť a vysoká odolnosť proti odreniu
  • Nastaviteľná šírka nohavíc
  • Jednoduchá údržba sedadla WeBee
  • 4 pútka s vysokou nosnosťou na pripnutie karabín a iného materiálu

Patentovaná technológia WeBee

Lezecké úväzky Ocún WeBee v sebe spájajú komfort bez kompromisov, dokonalé spracovanie, bezpečnosť a dlhú životnosť. To všetko vďaka použitej patentovanej technológii WeBee Performance. WeBee koncept je charakteristický svojou jednovrstvovou materiálovou skladbou bez ďalších podšívkových a krycích vrstiev a použitím dierovanej 3D peny PE EVA. Tento špeciálne vytvorený materiál vyniká hneď niekoľkými sympatickými vlastnosťami. Je veľmi ľahký, priedušný a dokonale odolný voči vode i potu. Údržba je preto viac ako jednoduchá. Zašpinené polstrovanie stačí jednoducho umyť vodou a za chvíľu ho máte opäť čisté a suché. Praktickú dokonalosť úväzku WeBee dopĺňajú ešte tri samosvorné pracky a 4 pútka na pripnutie karabín či iného materiálu. Teraz už len stačí vyraziť na stenu alebo do hôr a presvedčiť sa o kvalitách úväzku WeBee Move v praxi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ocún Webee Move Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ocún WEBEE Move.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií