AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Olpran Appolo 13 29 - red/white/black

Zobraziť katalóg
Olpran Appolo 13 29 - red/white/black
5 1 hodnotení
Horský bicykel horský s hliníkovým rákom, odpružená vidlica s možnosťou uzamknutia, radenie Shimano GripShift 3x8 prevodov, Brzdy V-brake Promax,
Kód:  NADkol09 Produktové číslo:  NADkol09

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olpran Appolo 13 29 - red/white/black Predaj skončil

Olpran Appolo 13 29 - red/white/black

 Priemer kolesa:

29"

Rám:

hliníkový, 6061

Vidlica:

ZOOM HL-386A, uzamykateľná

Brzdy:

Shimano M315, kotúčové hydraulické 160/160 mm

Prehadzovačka:

Shimano Acera M310, 8 rýchlostí

Prešmykač:

Shimano Tourney TX50

Kľuky / prevodníky:

24/34/42 170 mm

Kazeta:

Shimano CZ-HG 200/8 12-32T

Plášte:

Wanda

Hmotnosť bicykla:

14,2 kg

Moderný horský bicykel Appolo 13 disponuje rozmerom kolies 29 palcov. Svojho budúceho užívateľa zaujme aj veľmi príjemným dizajnom. V jeho výbave nájdete iba kvalitné a značkové komponenty, predovšetkým od spoločnosti Shimano. Tento horský bicykel je vhodný pre rodinné cyklovýlety aj zdolávanie horských vrcholov či pre pravidelný tréning. A ak dávate prednosť českým výrobkom, bude Olpran Appolo 13 správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti

  • 29" kolesá
  • Hliníkový rám
  • Kvalitné komponenty Shimano
  • Hydraulické kotúčové brzdy
  • Celkom 24 prevodov
  • Atraktívny dizajn

Stvorené do terénu

Základom je hliníkový rám s vysokou pevnosťou, vďaka čomu sa mu nestane osudným ani ten najťažší terén. Jeho perfektná geometria v kombinácii s pohodlným sedlom dovoľuje jazdcovi pohodlný posed a ani po dlhej vychádzke vás tak nebude bolieť chrbát či iné časti vášho tela. K jazdnému komfortu prispievajú aj široké plášťe osadené na dvojstenných hliníkových ráfikoch či široká riadidlá.

S nerovnosťami si poradí predná odpružená vidlica s možnosťou uzamknutia - v teréne môžete využiť všetky výhody odpruženej vidlice a na asfaltových komunikáciách, kde už odpruženie nie je potrebné, ju uzamknúť. K dispozícii budete mať celkom 24 prevodov (3×8), nebudete tak mať problém so svižnou jazdou po spevnených cestách, ani v kopcoch. O vašu bezpečnosť sa postarajú spoľahlivé hydraulické kotúčové brzdy Shimano. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prišiel mi e-mail ze tovar je naskladnený a aj tak nejde vybrat varianta alebo objednať. Viete mi s tým poradiť?

Diskusia a poradňa k Olpran Appolo 13 29 - red/white/black
Príslušenstvo pre Olpran Appolo 13 29 - red/white/black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olpran Apollo 13 29 - červená/bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olpran Appolo 13 29 - red/white/black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií