AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OW Snowbird II čierny

Zobraziť katalóg
OW Snowbird II čierny
4,0 1 hodnotení
Cyklistické okuliare športové, bežecké lyžovanie, čierne, efektívne vetranie, súprava s dvoma náhradnými šošovkami a silným ochranným plášťom
Kód:  SPTms1811 Produktové číslo:  6438298054759

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OW Snowbird II čierny Predaj skončil

OW Snowbird II čierny

Vysokokvalitné okuliare sú veľmi dôležitým a praktickým nástrojom pre milovníkov zimných športov, ktorých voľba by mala byť venovaná náležitá pozornosť. Či už je to profesionálny športovec alebo nadšený amatérsky športový nadšenec alebo biatlon , správne vybrané okuliare nielenže ochránia vaše oči a zvýšia bezpečnosť, ale aj oveľa lepšie športové zážitky. Funguje to rovnako dobre pre mužov ako pre ženy.

Kľúčové vlastnosti

  • Najmenšie (prakticky nulové) skreslenie vám poskytne perfektný pohľad
  • Ochrana pred hmlou je skvelou pomôckou proti hmle
  • Karbonizované rámy sú odolné a pevné
  • Okuliare sedia pohodlne a nekĺzajú a nehýbajú
  • Prispôsobí sa všetkým poveternostným klimatickým podmienkam
  • Sťahovateľná clona s vymeniteľnými priezormi ponúka maximálny komfort obsluhy

Dokonalý pohľad vo všetkých podmienkach

Získanie značkových okuliarov je základom pre bežkárov a biatlonistov. Na prvý pohľad bude spoločná súčasť vybavenia výrazne ovplyvňovať výkon a zároveň poskytovať perfektný pohľad, čo tiež prispieva k bezpečnosti športovca. Opierky hlavy sa dajú zložiť do požadovanej polohy a nemusia byť pevne pripevnené, ochrana proti hmly ( systém proti hmle ) spolu s perfektne nastaviteľným vetraním poskytuje výhľad. Používané okuliare sú najvyššej kvality a poskytujú 100% UV ochranu .

Ľahko meniť šošovky rôznych farieb

V závislosti od intenzity slnečného svitu a polohy slnka sú k dispozícii odnímateľné šošovky s rôznymi farbami (číre, ružovo-hnedé a tmavo modré), vyberáme príslušný typ a výmena je záležitosťou momentu. Okuliare XC Optic zaisťujú dokonalý výhľad bez skreslenia, čo je určite veľká výhoda oproti bežným typom okuliarov. Okuliare obsahujú ochranný obal, ktorý je súčasťou balenia a spoľahlivo ho chráni počas prepravy alebo mimo sezóny. Okrem skla sú rámy z karbamidu veľmi odolné voči poškriabaniu a mechanickému poškodeniu.

Parametre a špecifikácia

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!

Zorník

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OW Snowbird II Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií