AP+ nový vizuál AD homeoffice

One Way Snowbird Ll Ocean Blue

Zobraziť katalóg
One Way Snowbird Ll Ocean Blue
Cyklistické okuliare športové, pre bežecké lyžovanie, modrej, účinné odvetrávanie, v sade s dvoma náhradnými zorníky a pevným ochranným obalom
Kód:  SPTms1810 Produktové číslo:  6438298057521

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

One Way Snowbird Ll Ocean Blue Predaj skončil

One Way Snowbird Ll Ocean Blue

Kvalitné okuliare sú pre milovníkov zimných športov veľmi dôležitou a praktickou pomôckou, ktorej výberu by sme mali venovať adekvátnu pozornosť. Či už je jedná o profesionálného športovca či o nadšeného amatérskeho milovníka bežkárskeho športu či biatlonu, vhodne zvolené okuliare pomôžu nielen chrániť oči a zvýšiť bezpečnosť, zaistí aj oveľa lepší zážitok zo športu. Hodí sa rovnako dobre pre mužov ako pre ženy.

kľúčové vlastnosti

  • Čo najmenší (prakticky nulové) skreslenie umožní dokonalý výhled
  • Proti hmle je skvelým pomocníkom ochrana Anti-Fog
  • Rámčeky z karbonamidu sú odolné a pevné
  • Okuliare sedí pohodlne a nešmýkajú ani sa neposúvajú
  • Hodí sa do všetkých predstaviteľných klimatických podmienok
  • Odklápacie hledí spolu s vymeniteľnými zorníky ponúka maximálny užívateľský komfort

Bezpečne as dokonalým výhledom

Zaobstarať si značkové okuliare je pre bežkárov aj biatlonistov základom. Táto na prvý pohled bežná súčasť výbavy totiž výrazne ovplyvní výkon a súčasne zabezpečí dokonalý rozhled, čo prispieva aj k zvýšeniu bezpečnosti športovcov. Hledia je možné odklopiť do požadovanej polohy a nie je potrebné nijako fixovať, ochrana proti zahmlievaniu (systém Anti-Fog) sa spolu s dokonalou regulovateľnou ventiláciou postará o výhled. Použité sklá sú najvyššej kvality, poskytujú aj stopercentnú UV ochranu.

Voľba priezoru podľa svetelných podmienok je na nezaplatenie

K dispozícii sú vymeniteľné zorníky s rôznym zafarbením (číry, ružovo-hnedý a tmavý), podľa intenzity slnečného svitu aj postavenie slnka zvolíme zodpovedajúci typ a výmena je otázkou chvíľky. Použité sklá XC Optic zaručujú dokonalý výhled bez skreslenia, čo je proti bežným typom okuliarov rozhodne výraznou prednosťou. K okuliarom patrí aj ochranné puzdro, ktoré je súčasťou balenia a spoľahlivo ich ochráni pri transporte alebo pri uložení mimo sezónu. Z karbonamidu sú okrem skiel vyrobené aj rámčeky, veľmi odolné proti poškriabaniu i mechanickému poškodeniu.

Parametre a špecifikácia

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!

Zorník

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OW Snowbird II Ocean Blue.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií