Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Ortlieb Protect

Zobraziť katalóg
Ortlieb Protect
Taška na bicykel vodotesná polstrovaná na foťák
Kód:  SPTif1177 Produktové číslo:  4013051020893

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ortlieb Protect

Chcete zo svojich dobrodružstiev doviezť fotografie v poriadku? S vodotesnou brašnou od overené značky Ortlieb ochranu fotoaparátu nepodceníte. Môžete sa spoľahnúť na dokonale vodotesný obal, ktorý zároveň neprepustí žiadny prach. Vnútri bude váš foťák ako v bavlnke vďaka dôkladnému polstrovanie. Tašku môžete ľahko pomocou pútok na zadnej strane pripevniť k opasku alebo popruhom na inom batožine. Jej súčasťou je aj popruh pre nosenie cez rameno, vďaka ktorému môžete mať fotoaparát stále v pohotovosti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné vodotesnosť brašne
  • Neprepustí ani prach
  • Rýchly systém na otváranie Quick-Seal
  • mäkké polstrovanie
  • Elegantné šedé prevedenie

Nepromarníte s ňou príležitosť pre parádny záber

Už ste zažili chvíľu, kedy ste sa stali svedkami úplne jedinečného okamihu, ale nie a nie sa dostať do tašky pre fotoaparát? S Ortlieb Protect vám nič také nehrozí, otváranie aj zatváranie brašne prebieha jediným pohybom ruky vďaka špeciálne upravenému jazdci. Nenechajte si utiecť silné momentky a získajte nádherné spomienky aj na fotografiách. 

Rozmery brašne:

Výška: 12 cm
Šírka: 15 cm
Hĺbka: 7 cm

hmotnosť:
110 g

objem:
1,3 l

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ortlieb Protect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Protect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Protect.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií