Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ortlieb športový valec klasický žltý

Zobraziť katalóg
Ortlieb športový valec klasický žltý
Taška na bicykel na prednom nosiči 2 kusy, vodotesné
Kód:  SPTif1164 Produktové číslo:  4013051036375

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ortlieb športový valec klasický žltý Predaj skončil

Ortlieb športový valec klasický žltý

Pre skutočných dobrodruhov a cestujúcich na diaľku máme sadu tašiek, ktoré určite ocenia. Je určený pre predný nosník, ktorý ho robí rovnomerne na oboch stranách kolesa. Celkom vám taška dá 25 litrov objemu, bez ktorej nebudete môcť chodiť dlhú jazdu na bicykli. Vaky sú perfektne nepremokavé a v prípade prepravných vreciek sú upevňovacie prvky valčekové. Či ukladáte jedlo, oblečenie alebo iné vybavenie, budete si istí, že aj po únavnej ceste nájdete všetko na mieste a suché .Okrem toho je taška navrhnutá tak, aby bola čo najviditeľnejšia, aby sa zabránilo nešťastným nehodám. Pri nosení budete spokojní s možnosťou jednoduchého nastavenia tašky na rameno . Vydajte sa na výlet pre skvelé zážitky a všetko v bezpečí. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá nepremokavosť oboch vakov
  • Veľký reflexný povrch pre dobrú viditeľnosť cyklistov
  • Veľmi pohodlný objem 25 litrov
  • Vnútorný organizátor pre lepšie rozdelenie vecí
  • Plastová vnútorná výstuž
  • Jasne žltý dizajn

K extrémnym podmienkam

Súčasti sú spojené technológiou 3D, aby sa zabezpečila dokonalá nepriepustnosť vody a vysoká trvanlivosť. Veľmi potešujúce je aj plastová podložka spodnej vnútornej hrany, aby sa zabránilo neželanému poškodeniu vrecka.Vak sa tiež aktívne stará o vašu bezpečnosť so silnou reflexnou vrstvou. Pri jazde v podmienkach s nízkym osvetlením budete oveľa lepšie vidieť , čím sa zníži pravdepodobnosť nehody. 

Všetko je užitočné

Nepáči sa mi rýchle vyhľadávanie v mätúcom priestore? Športový Roller Classic je vybavený aj vnútorným vreckovým systémom pre ľahké oddelenie potrebných detailov . Aj keď to môže byť najprv zdĺhavé, nie je to tak. Povolenie praciek a niekoľko rýchlych pohybov sa okamžite ocitnú v črevách vrecka a nebudete strácať príliš veľa času alebo energie. Naopak je veľmi rýchly. Jednoducho uvoľnite tašky z predného nosiča a presuňte ich vhodnou slučkou. Ale môžete ich tiež previesť cez rameno , stačí použiť popruh, ktorý inak slúži na ukotvenie uzáveru. 

Je na vás, aby ste šli na dlhú cestu na Amazonku alebo na víkendový výlet do našej krajiny, vo všetkých prípadoch sa vám tašky stanú podporou. 

Rozmer tašky:

Výška: 30 cm
Šírka: 25 cm
Hĺbka: 14 cm

hmotnosť:
1 590 g

objem:
25 l

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie tašky
Na predný nosič Hotovo!

Umiestnenie tašky

Umiestnenie tašky
Na predný nosič Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ortlieb športový valec klasický žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Sport Roller classic Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Sport Roller classic Yellow.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií