AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL, veľkosť 180

Zobraziť katalóg
OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL, veľkosť 180
Bežky – pre klasický štýl, drevené jadro, paralelný vykrojenie, stabilný, uľahčujúce správne prevedenie odrazu a sklz, viazanie už namontované
Kód:  SPTms2979 Produktové číslo:  8596214000209

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL, veľkosť 180 Predaj skončil

OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL, veľkosť 180

Bežecké lyže OW Smagan Classic s dĺžkou 180 cm sú určené pre klasický štýl, takže si ich môžu zaobstarať aj začiatočníci. Majú kvalitné drevené jadro a paralelné vykrojenie. Navyše sú stabilné a zvládnete s nimi bez väčších problémov správne prevedenie odrazu a sklzu. Na lyžiach je namontované viazanie SNS Pilot Sport CL, ktoré poskytuje absolútnu spoľahlivosť a komfort. Ak chcete teda tento rok lyžovať na nových a kvalitných bežkách, stavte na značku One Way, ktorá vás navyše určite zaujme aj obstarávacou cenou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Stabilné bežecké lyže pre klasický štýl
  • Kvalitné drevené jadro a paralelné vykrojenie
  • Umožňujú jednoduché prevedenie odrazu a sklzu
  • Spoľahlivé viazanie súčasťou lyží
  • Priaznivá obstarávacia cena
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL, veľkosť 180 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OW Smagan Classic Yellow/Black + vázání SNS Pilot Sport CL 180 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL 180 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL 180 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OW Smagan Classic Yellow/Black + SNS Pilot Sport CL 180 cm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií