AlzaBoxy Q1 PET

OXE Panther 4G + 32GB SD karta

Zobraziť katalóg
OXE Panther 4G + 32GB SD karta
1,0 1 hodnotení
Fotopasca – s dosahom senzora 20 m, s GSM, maximálna kvalita fotografie 16 Mpx, rozlíšenie snímača 2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), rozlíšenie displeja 800 × 600 Mpx, IR prísvit 940 nm, 72° pozorovací uhol, maximálna veľkosť pamäťovej karty 31,25 GB, napájanie 6 AA batériami, maximálna výdrž 41,67 d, krytie IP66, hmotnosť 390 g
Kód:  SPTcel015 Produktové číslo:  8594200190026

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OXE Panther 4G + 32GB SD karta

Fotopasca OXE Panther 4G je ideálnym nástrojom na ochranu majetku aj zhotovovanie snímok zveri, pretože ponúka rad pokročilých funkcií, medzi ktorými nechýba možnosť odosielania snímok do telefónu či mejlu a to vďaka najrýchlejšej 4 G sieti. Poteší vás aj veľmi rýchla odozva s dĺžkou 0,4 s. Fotopasca vyhotovuje fotografie v rozlíšení 16 Mpx a video vo Full HD, ktorého dĺžku je možné nastaviť v rozsahu 5 až 59 sekúnd. Vďaka špeciálnemu maskovaciemu vyhotoveniu nie je fotopasca OXE Panther 4G na prvý pohľad identifikovateľná, zatiaľ čo jej robustné vyhotovenie prispieva k ochrane a vysokej odolnosti. Dve antény fotopasce OXE Panther 4G zaručia maximálny stabilný signál aj v zlých poveternostných podmienkach, keď iné fotopasce bežne zlyhávajú.

Kľúčové vlastnosti fotopasce OXE Panther 4G

  • Fotopasca OXE Panther 4G so špeciálnym maskovacím dizajnom
  • Fotografie v rozlíšení 16 Mpx a video vo Full HD
  • Rýchle odosielanie obrázkov do telefónu či mejlu vďaka najrýchlejšej 4 G sieti
  • Mobilná aplikácia pre iOS a Android
  • Diódy LED fotopasce OXE Panther 4G s nočným dosvitom až 20 metrov
  • Svetlo v neviditeľnom spektre
  • Fotopasca OXE Panther 4G je napájaná pomocou 12 ks AA batérií
  • Možnosť dobíjania externým akumulátorom či solárnym panelom
  • Dve antény pre stabilný signál
  • Jednoduché nastavenie vďaka menu v českom jazyku
  • Veľký displej fotopasce OXE Panther 4G na prehľadné zobrazenie informácií
  • Súčasťou balenia je 32 GB SD karta

Ideálne maskovanie pre prostredie našich lesov

Fotopasca OXE Panther 4G ponúka špeciálne maskovanie, ktoré je určené pre podmienky slovenských lesov či záhrad. Vďaka tomu je fotopasca veľmi nenápadná, neplaší prítomnú zver a zároveň nie je príliš nápadná pre prípadných zlodejov. Robustné vyhotovenie fotopasce OXE Panther 4G je navyše zárukou dokonalej ochrany pred vandalmi. Fotopasca disponuje dvomi praktickými anténami pre stabilnýsignál v náročných podmienkach, keď iné fotopasce signál strácajú. Vďaka špičkovej 4 G sieti sú urobené snímky ihneď odosielané na vaše zariadenie.

Mobilná aplikácia na jednoduché ovládanie fotopasce OXE Panther 4G

Pre praktické nastavenie fotopasce OXE Panther 4G je k dispozícii mobilná aplikácia pre iOS aj Android. Prostredníctvom aplikácie môžete fotopascu prakticky nastaviť a zároveň dávať cez aplikáciu pokyny na zhotovenie snímky. Vďaka tomu ihneď získate dokonalý prehľad o situácii na mieste, kde sa fotopasca nachádza. Samotné nastavenie fotopasce OXE Panther 4G je veľmi jednoduché, a to vďaka ponuke v českom jazyku a aj veľkému displeju, ktorý prehľadne a čitateľne zobrazuje informácie. OXE Panther 4G je tak dokonalým pomocníkom pre všetkých, ktorí chcú strážiť svoj majetok či zhotovovať špičkové zábery zveri.

Solárny panel OXE SOLAR CHARGER

Fotopasca OXE Panther 4G je kompatibilná so solárnym panelom OXE SOLAR CHARGER, po ktorého pripojení je prevádzka fotopasce veľmi úsporná a ekologická. Solárny panel bol vyvinutý špeciálne pre fotopascu OXE Panther 4G a disponuje kvalitnou vstavanou batériou s kapacitou 3 000 mAh. Na dosiahnutie maximálneho výkonu stačí umiestniť solárny panel na miesto s dostatočným množstvom slnečného svitu.Vďaka tomu dosiahnete niekoľkonásobne dlhšiu dobu fungovania fotopasce OXE Panther 4G. Solárny panel nie je súčasťou balenia.

Odosielanie snímok cez MMS správy i mejl

Na rýchly prehľad o zhotovených snímkach ponúka fotopasca OXE Panther 4G funkciu odosielania MMS správ do telefónu alebo mejlu, takže snímky hneď dostanete na vami vybrané zariadenia. Odosielanie snímok prebieha prostredníctvom najrýchlejšej 4 G siete a o dokonale stabilný prenos signálu sa starajú dve antény fotopasce.

Niekoľko možností napájania

Chod fotopasce OXE Panther 4G je možný pomocou 12 ks AA batérií a na napájanie môžete využiť alkalické či lítiové batérie. Na dobíjanie je možné využiť aj solárny panel, špeciálne vyrobený pre potreby fotopasce OXE, so zabudovanou batériou Li-Ion s kapacitou 3 000 mAh. Fotopascu OXE Panther 4G je možné dobíjať aj externým akumulátorom, ktorý sa k fotopasci pripojí pomocou svoriek.

Kvalitné svetlo v neviditeľnom spektre

Fotopasca OXE Panther 4G disponuje 57 LEDkovými diódami, ktoré pracujú v neviditeľnej spektre 940 nm. Vďaka tomu si fotopasca bez problémov poradí s nočnými snímkami a poskytne dosvit až 20 metrov. Prísvit fotopasce je neviditeľný a neprodukuje žiadny záblesk. Vďaka tomu nedôjde k vyplašeniu zveri alebo upozorneniu na prítomnosť fotopasce v blízkosti majetku.

Prehľadný displej fotopasce OXE Panther 4G

Na ľahké a rýchle ovládanie je fotopasca OXE Panther 4G vybavená prehľadným LCD displejom s uhlopriečkou 2“. Menu fotopasce je kompletne v českom jazyku, takže jej nastavenie je veľmi jednoduché a rýchle. Vďaka mobilnej aplikácii je navyše možné fotopascu bez problémov nastaviť odkiaľkoľvek. Na zhotovenie viacerých snímok naraz je k dispozícii funkcia sériového snímania, zatiaľ čo ozachytenie každého pohybu v maximálnej rýchlosti sa postará odozva s rýchlosťou 0,4 s.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
390 g Hotovo!
Rozlíšenie displeja
800 × 600 Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
2 Mpx Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
390 g Hotovo!

Kvalita záznamu

Rozlíšenie displeja
800 × 600 Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
2 Mpx Hotovo!

Rozlíšenie videa

Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
20 m Hotovo!

IR prísvit

Vlnová dĺžka
940 nm Hotovo!
Dosvit
20 m Hotovo!
Počet LED
57 Hotovo!

Vlastnosti

Uhol záberu
100 ° Hotovo!
Rýchlosť spustenia
0,4 s Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!
Funkcie
IR prísvit Hotovo!
Vodoodolnosť
IP66 Hotovo!
Konektivita
2G, 3G, 4G, LTE, GSM Hotovo!
Typ pamäťovej karty
SD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
31,25 GB Hotovo!

Odosielanie fotiek

Odosielanie fotiek
Aplikácie, MMS, E-mail Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
6 ks Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Manuál Hotovo!

Rozmery

Výška
14,8 cm Hotovo!
Šírka
11,7 cm Hotovo!
Hĺbka
7,8 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OXE Panther 4G + 32GB SD karta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OXE Panther 4G + 32GB SD karta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OXE Panther 4G + 32 GB SD kártya.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií