AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Pieps Fastest RESCUE System

Zobraziť katalóg
Pieps Fastest RESCUE System
Lavínový set – pre horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania, obsahuje vyhľadávač PIEPS Micro BT, sondu PIEPS iProbe BT 260 a teleskopickú lopatu PIEPS C660, vyhľadávač s dosahom až 50m, 3 integrované antény, je možné pripojiť k mobilnej aplikácii PIEPS APP, podporuje bezdrôtovú komunikáciu so sondou Pieps iProbe BT, sonda PIEPS iProbe BT s dĺžkou 260cm, vyhľadá všetky druhy lavínových vyhľadávačov na frekvencii 457kHz, s elektrickým prijímačom, lopata Pieps C 660 s dĺžkou násady 50cm, je možné ju využiť aj ako motyku
Kód:  SPTpie022 Produktové číslo:  9120029065093
Pieps Fastest RESCUE System Predaj skončil

Pieps Fastest RESCUE System

Sada Pieps Fastest RESCUE System je vhodný pomocník pre horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania. Sada obsahuje lavínový vyhľadávač PIEPS Micro BT, sondu PIEPS iProbe BT 260 a teleskopickú lopatu PIEPS C660. Lavínový vyhľadávač je určený na nájdenie osoby zasypanej lavínou a vyniká svojím obrovským digitálnym dosahom 50 m. Tri integrované antény umožnia veľmi presné dohľadanie zasypanej osoby. Okamžite po zachytení signálu pritom vyhľadávač začne ukazovať smer aj vzdialenosť ku človeku, ktorý bol lavínou zasypaný. Opatrený je veľmi kvalitným displejom, ktorý je dobre čitateľný aj za zhoršených podmienok.

Kľúčové vlastnosti sady Pieps Fastest RESCUE System

  • Sada vhodná pre horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania
  • Obsahuje lavínový vyhľadávač PIEPS Micro BT, sondu PIEPS iProbe BT 260 a teleskopickú lopatu PIEPS C660
  • Lavínový vyhľadávač je určený na nájdenie osoby zasypanej lavínou
  • S obrovským digitálnym dosahom 50 m
  • Veľmi presné dohľadanie zasypanej osoby umožnia 3 antény
  • Funkcia MARK uľahčujúca vyhľadanie viac zasypaných osôb
  • Možnosť pripojenia k mobilnej aplikácii PIEPS APP dostupnej pre iOS aj Android
  • Sonda Pieps iPROBE BT je určená na hľadanie v lavinisku
  • S jej pomocou ľahko zistíte, ako je zasypaná osoba hlboko
  • Ponúka veľmi rýchle zostavenie vďaka unikátnemu systému zamykania a nábežok na spojenie
  • S protišmykovými pásikmi umožňujúcimi pohodlné používanie aj v rukaviciach
  • Vybavená elektrickým prijímačom
  • Nález v dosahu sonda oznámi vysokým prerušovaným tónom
  • Súčasťou sady Pieps Fastest Rescue System je teleskopická lopata PIEPS C660
  • Možno ju využiť aj ako motyku
  • Vybavená rukoväťou typu C, ktorá zaistí efektívne kopanie

Lavínový vyhľadávač Pieps s integrovaným Bluetooth pripojením

Vyhľadávač PIEPS Micro BT patrí do generácie vyhľadávačov, ktoré ponúkajú Bluetooth. Cez to je možné vyhľadávač pripojiť k mobilnej aplikácii PIEPS APP, v ktorej môžete stiahnuť aktuálny firmvér či vykonať Self Check zariadenie. Prostredníctvom aplikácie je tiež možné vo vyhľadávači nastaviť čas autorevertu, zapnutie alebo vypnutie vibrácií aj spustiť tzv. Training Mode. Ten umožňuje pripojiť aj ovládať viac vyhľadávačov a simulovať tréningovú lavínu.

PIEPS Micro BT spoľahlivo vyhľadá osoby zasypané lavínou

Lavínový vyhľadávač Pieps disponuje funkciou Intelligent Transmitter, vďaka ktorej automaticky prepína vysielacie antény a podporuje bezdrôtovú komunikáciu s elektronickou sondou Pieps iProbe BT. Keď prístroj zapnete, okamžite sa overí jeho funkčnosť a nastavenie všetkých dôležitých prvkov, ako je vysielacia frekvencia, antény, zosilňovače, procesory aj napájacej batérie. Vyhľadávač je vybavený aj funkciou MARK, ktorá uľahčuje vyhľadanie viac zasypaných osôb. Jeho prevádzku umožňujú 3 AAA batérie.

Vyhľadávač PIEPS Micro BT sa po 30 sekundách nečinnosti prepne do módu vysielania

Akonáhle vyhľadávač PIEPS Micro BT zapnete, na displeji sa zobrazí 3-sekundové odpočítavanie. Po pridržaní tlačidla Group Check sa prepne do vyhľadávacieho módu. V prípade uloženia zapnutého vyhľadávača do puzdra či vrecka sa automaticky prepne do módu vysielania. Pri vybratí vyhľadávača z puzdra sa opäť prepne do vyhľadávacieho módu, avšak s rozdielom zamknutia módu. Pridržaním tlačidla sa zámok zruší a prepínanie bude následne ďalej fungovať pomocou fotosenzora. PIEPS Micro BT disponuje totiž zabudovaným senzorom, ktorý po 30 sekundách nečinnosti prepne vyhľadávač do módu vysielania sprevádzaného silným tónom.

Sonda Pieps iPROBE BT dokáže zistiť, ako je zasypaná osoba hlboko

Lavínová sonda Pieps iPROBE BT predstavuje nenahraditeľné vybavenie pri hľadaní v lavinisku. S jej pomocou ľahko zistíte, ako je zasypaná osoba hlboko. Disponuje dĺžkou 260 cm a ponúka veľmi rýchle zostavenie vďaka unikátnemu systému zamykania a nábežok na spojenie. Sonda je vybavená väčším priemerom tubusu, ktorý zaistí pevnosť a súčasne tuhosť. Opatrená je protišmykovými pásikmi umožňujúcimi jej pohodlné používanie aj v rukaviciach. Stanice sú značené po 1 cm a jednotlivé diely sú navyše označené rôznou farbou. Na stiahnutie sondy potom slúži praktický silikónový pásik.

Pieps iPROBE BT s elektrickým prijímačom

Pieps iPROBE BT je vybavená elektrickým prijímačom a vie vyhľadať všetky druhy lavínových vyhľadávačov na frekvencii 457 kHz. Po vyhľadaní zasypaného automaticky zruší vysielanie dohľadaného vysielača. Akonáhle sa sonda od vyhľadávača vzdiali, signál sa opäť aktivuje. Táto funkcia je plne kompatibilná s vyhľadávačmi Pieps. V prípade použitia iných vyhľadávačov je potrebné vysielanie nájdeného pípaka vyrušiť vyhľadávačom pomocou funkcie Mark.

Sonda Pieps oznámi nájdenie osoby už 2 m od nej

Sonda sa pritom automaticky zapne svojím zostavením. Vybavená je tromi diódami, ktoré informujú o priebehu hľadania. Nález v dosahu sonda oznámi vysokým prerušovaným tónom, v takom prípade sa pípak obete nachádza do 2 m od sondy. Akonáhle sa sonda priblíži k pípaku vo vzdialenosti do 50 cm, ozve sa stály vysoký tón a informuje o tom aj dióda. Pieps iPROBE BT je tak ideálnym pomocníkom nielen pre horskú službu a záchranárov, ktorým veľmi uľahčí hľadanie zasypanej osoby.

Lopatu Pieps C 660 je možné využiť aj ako motyku

Lopatu Pieps C 660 ocenia predovšetkým všetci skialpinisti. Okrem lopaty ju však môžete využiť aj ako motyku, a to jednoduchým otočením násady. Opatrená je rukoväťou typu C, ktorá zaistí efektívne kopanie, a jej komfortné používanie umožnia protišmykový systém. Rovnako tak list je upravený tak, aby sa s lopatou dobre pracovalo, a z jeho druhej strany je integrovaný otvárač. Sada Pieps Fastest RESCUE System je tak nenahraditeľný pomocník pri hľadaní osôb, ktoré zasypala lavína.

Rozmery vyhľadávača:
10,6 × 7,4 × 2 cm

Hmotnosť vyhľadávača:
150 g

Dĺžka sondy:
260 cm

Hmotnosť sondy:
380 g

Dĺžka násady lopaty:
50 cm

Hmotnosť lopaty:
660 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
74 mm Hotovo!
Výška
106 mm Hotovo!
Dĺžka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
1 660 g Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74 mm Hotovo!
Výška
106 mm Hotovo!
Dĺžka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
1 660 g Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Životnosť
0,06 h Hotovo!

Frekvencia a dosah

Frekvencia
0,46 kHz Hotovo!
Charakteristika dosahu
Kruh Hotovo!
Maximálny dosah
0,05 m Hotovo!

Vlastnosti

Počet antén
3 Hotovo!
Vlastnosti
Self-Check, Group-Check, Autoprepnutie antén, Zobrazenie viac zasypaných, Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pieps Fastest RESCUE System
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pieps Fastest RESCUE System. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pieps Fastest RESCUE System.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií