AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pieps Set PRO BT

Zobraziť katalóg
Pieps Set PRO BT
5 1 hodnotení
Set – pre horskú službu, záchranárov i priaznivcov freeride lyžovania, obsahuje lavínový vyhľadávač PRO BT, sondu Probe Alu 300 Sport a teleskopickú lopatu T705 PRO, dosah vyhľadávača až 60 m, 3 antény, funkcia Intelligent Transmitter prepína vysielacie antény, možnosť pripojenia k mobilnej aplikácii PIEPS APP, dĺžka sondy 300 cm, lopata má naostrené hrany a teleskopickú násadu s dĺžkou až 72 cm, spojenie násady s listom pomocou Quick-Lock systému
Kód:  SPTpie020 Produktové číslo:  9120029061323
Pieps Set PRO BT Predaj skončil

Pieps Set PRO BT

Set Pieps PRO BT je vhodným pomocníkom na horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania. Set obsahuje lavínový vyhľadávač PRO BT, sondu Probe Alu 300 Sport a teleskopickou lopatu T705 PRO. Lavínový vyhľadávač PRO BT je určený k nájdeniu osoby zasypanej lavínou a vyniká svojim obrovským digitálnym dosahom 60 m.  Tri integrované antény umožnia veľmi presné dohľadanie zasypanej osoby. Okamžite po zachytení signálu pritom vyhľadávač začne ukazovať smer aj vzdialenosť ku človeku, ktorý bol lavínou zasypaný. Automaticky tiež rozpozná signál vysielaný starším analógovým prístrojom a túto informáciu zobrazí na displeji. Ten je veľmi kvalitný a predovšetkým dobre čitateľný aj za zhoršených podmienok. 

Kľúčové vlastnosti setu Pieps PRO BT

  • Set vhodný na horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania
  • Obsahuje lavínový vyhľadávač PRO BT, sondu Probe Alu 300 Sport a teleskopickou lopatu T705 PRO
  • Lavínový vyhľadávač je určený k nájdeniu osoby zasypanej lavínou
  • S obrovským digitálnym dosahom 60 m
  • Veľmi presné dohľadanie zasypanej osoby umožnia 3 antény
  • Funkcia Intelligent Transmitter prepína vysielacie antény
  • Funkcia MARK uľahčujúca vyhľadanie viac zasypaných osôb
  • Možnosť pripojenia k mobilnej aplikácii PIEPS APP dostupné na iOS aj Android
  • Sonda Alu Sport je určená na hľadanie v lavínach
  • S jej pomocou ľahko zistíte, ako je zasypaná osoba hlboko
  • Ponúka veľmi rýchle zostavenie vďaka širokému pútku a nábehovým hranám
  • protišmykovými páskami umožňujúcimi pohodlné používanie aj v rukaviciach
  • Súčasťou setu Pieps PRO BT je teleskopická lopata T705 PRO
  • Jednoduché spojenie násady s listom pomocou Quick-Lock systému
  • Možnosť nastavenia dĺžky teleskopickej násady až na 72 cm
  • List s naostrenými hranami na ľahkú priestupnosť snehom

Lavínový vyhľadávač Pieps s integrovaným Bluetooth pripojením

Vyhľadávač Pieps PRO BT patrí do generácie vyhľadávačov, ktoré ponúka Bluetooth. Cez to možno vyhľadávač pripojiť k mobilnej aplikácii aj PIEPS APP,  v ktorej môžete stiahnuť aktuálne Firmware či vykonať Self Check zariadenie. Prostredníctvom aplikácie je tiež možné vo vyhľadávači nastaviť čas autorevertu, zapnutie alebo vypnutie vibrácií aj spustiť tzv. Training Mode. Ten umožňuje pripojiť aj ovládať viac vyhľadávačov a simulovať tréningovú lavínu. 

Lavínový vyhľadávač Pieps PRO BT spoľahlivo vyhľadá osoby zasypané lavínou

Lavínový vyhľadávač Pieps disponuje funkciou Intelligent Transmitter, vďaka ktorej automaticky prepína vysielacie antény a podporuje bezdrôtovú komunikáciu s elektronickou sondou Pieps iProbe BT. Keď prístroj zapnete, okamžite sa overí jeho funkčnosť a nastavenie všetkých dôležitých prvkov, ako sú vysielacie frekvencie, antény, zosilňovače, procesory aj napájacie batérie. Vyhľadávač je vybavený aj funkciou MARK, ktorá uľahčuje vyhľadanie viac zasypaných osôb.  Jej prevádzku umožňujú 3 AAA batérie. 

Sonda Pieps PREBE Alu Sport dokáže zistiť, ako je zasypaná osoba hlboko

Lavínová sonda Pieps PREBE Alu Sport predstavuje nenahraditeľné vybavenie pri hľadaní v lavínach. S jej pomocou ľahko zistíte, ako je zasypaná osoba hlboko. Disponuje dĺžkou 300 cm a ponúka veľmi rýchle zostavenie vďaka širokému pútku a nábehovým hranám. Sonda je vybavená väčším priemerom tubusu, ktorý zaistí pevnosť a súčasne tuhosť. Vybavená je protišmykovými páskami umožňujúcimi jej pohodlné používanie aj v rukaviciach. Stanice sú značené po 1 cm a jednotlivé diely sú navyše označené rôznou farbou. Na stiahnutie sondy potom slúži praktický silikónový pásik. 

Lopata Pieps T705 PRO ponúka naostrené hrany

Lopatu Pieps T705 PRO ocenia predovšetkým všetci skialpinisti, rovnako tak ju možno využiť pri tvorbe bivakov. Tvorená je násadou a listom, ktoré ľahko spojíte k sebe pomocou Quick-Lock systému, bez toho aby ste si museli dávať dole rukavice. Dĺžku teleskopickej násady si pritom môžete nastaviť v rozmedzí 49 – 72 cm. Rukoväť disponuje oválnym profilom zamedzujúcim preklzávaniu, zatiaľ čo list je vybavený naostrenými hranami, ktoré zaistia jednoduchú priestupnosť snehom.  Jej komfortné používanie potom umožnia protišmykové gripy na násade. Set Pieps PRE BT je tak nenahraditeľným pomocníkom pri hľadaní osôb, ktoré zasypala lavína. 

Rozmery vyhľadávača: 
11,8 × 7,6 × 2,9 cm

Hmotnosť vyhľadávača: 
230 g

Dĺžka sondy:
300 cm

Hmotnosť sondy:
335 g

Dĺžka násady lopaty: 
49 – 72 cm

Hmotnosť lopaty:
705 g



Parametre a špecifikácia

Dĺžka
300 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,27 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka
300 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,27 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pieps Set PRO BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pieps PRO BT Szett.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií