MS hokej AlzaBoxy Q1

Pixelový batoh 09 žltý

Zobraziť katalóg
Pixelový batoh 09 žltý
2,0 1 hodnotení
študentský žltý, 240 pixelov zadarmo
Kód:  SPT1000 Produktové číslo:  6955185800669

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pixelový batoh 09 žltý Predaj skončil

Pixelový batoh 09 žltý

Štýlový študentský batoh, ktorý nielen dobre vyzerá, ale zároveň si ho môžete vďaka patentovanej silikónovej doske dotvoriť podľa seba. Úložné priestory sú viac ako postačujúce. S objemom 23 litrov pohodlne pojme notebook s uhlopriečkou 15 palcov (ideálne pre MacBook PRO 15 "). Pri nepriaznivom počasí sa nemusíte báť, že by sa obsah mohol poškodiť. Batoh je vyrobený z nepremokavého nylonového materiálu.

Vnútro batohu disponuje dvoma komorami - väčšia čalúnená komora je ideálna na umiestnenie notebooku s až 15-palcovou uhlopriečkou. Ďalej sa do nej zmestia dokumenty do formátu A4. Druhá komora obsahuje organizér na drobné veci. Ďalšou vychytávkou sú sieťované kapsičky s elastickým pásikom umiestnené po stranách batoha - možno do nich umiestniť napr. fľašu.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový študentský batoh
  • Veľké úložné priestory - 23 litrov
  • Kvalitná podpera chrbta
  • Čalúnené popruhy aj držadlo
  • Nepremokavý materiál
  • Silikónová predná strana - miesto pre vašu kreativitu
  • Pixely súčasťou balenia (240 ks)
  • Rozmery batohu 33 × 47 × 20 cm
  • Hmotnosť batohu 978 g

Zdravie v prvom rade

Na zadnej strane produktu nájdete kvalitnú ergonomickú podperu chrbta, ktorá zaistí správne držanie chrbtice. Ľahké je polohovanie dĺžky čalúnených popruhov, pre väčší komfort môžete použiť tiež posuvný hrudný pás na pracku či stabilizačný pás pre nasadenie na držadlo kufra.

Originálny vždy a všade

Tento batoh je unikátny tým, že jeho prednú stranu tvorí doska s viac ako 500 pozíciami pre možnosti vášho vyjadrenia. Tieto silikónové "bodky" ponúkajú obrovské hracie pole pre vyjadrenie vašej kreativity a jedinečnosti. Súčasťou balenia je 240 pixelov, ktoré dostanete zadarmo - pomocou týchto vychytávok si môžete ozdobiť prednú stranu originálnejšie ako spolužiaci. Pixely je samozrejme možné aj dokúpiť v 24 rôznych farbách, nemusíte sa báť, že by sa vám mohli niekde stratiť, na svojom mieste držia ako pribité.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pixelový batoh 09 žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelový batoh 09 žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel Rucksack 09 gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel Rucksack 09 gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 09 pixel hátizsák sárga.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií