Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG

Zobraziť katalóg
POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG
Prilba na bicykel unisex, MTB a downhill, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, 10 ventilačných otvorov, hmotnosť 390g
Variant
Kód:  SPTpoc0509 Produktové číslo:  PC105218350MLG1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG Predaj skončil

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG

Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? Preto potrebujete mať príslušnú prilbu na bicykel, s ktorou budete mať istotu bezpečia v prípade nehody. Tento model je vďaka svojej konštrukcii ideálny pre unisex. Cyklo prilba bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a jej hmotnosť je 0,39 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG bude plniť svoju funkciu pri zjazde a zároveň zaujme ako štýlový doplnok. Výber prilby by mala ovplyvniť aj certifikácia, ktorú získala. V tomto prípade ide o certifikáciu typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Aby prilba plnila požadované nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Prilbu bez problému zapnete vďaka otočnému koliesku. Aby sa vám v prilbe nepotila hlava, je doplnená o 10 ventilačných otvorov.

Zásadné parametre cyklo prilby POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG

  • Každý správny cyklista by mal dbať na svoje bezpečie a vlastniť tú správnu prilbu
  • Navrhnutá pre unisex
  • Na obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Má hmotnosť 0,39 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB a downhill
  • Cyklistická prilba má MIPS technológiu
  • Zapínanie helmy na bicykel: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 10
  • Veľkosť cyklo prilby POC: M/L

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Vašu maximálnu ochranu zaisťuje MIPS technológia, ktorá zaistí mimoriadnu ochranu hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a tým umožnia znížiť pôsobenie rotačných síl na váš mozog. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že táto technológia nijako neuberie na komforte a kráse prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard Hotovo!
Veľkosť
M, L Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
58 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií