AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX

Zobraziť katalóg
POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX
Prilba na bicykel unisex, MTB a downhill, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, mips, hmotnosť 420g
Variant
Kód:  SPTpoc0510 Produktové číslo:  PC105218350XLX1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX Predaj skončil

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? Potom by pre vás mala byť prioritou správna prilba na bicykel, ktorá vás bude chrániť pri páde. Ide o model, ktorý sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Helma na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm a jej hmotnosť sa rovná 0,42 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, ale vyraziť s ňou môžete aj na bežné cesty. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX bude pôsobiť štýlovo a zároveň splní funkciu ochrany pri downhille. Pri výbere prilby by ste sa tiež mali zaujímať o certifikácie, ktorými prešla. Táto prilba na bicykel disponuje certifikáciou typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá má schopnosť v prípade pádu absorbovať rotačné sily. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. So zapnutím cyklo prilby nebudete vďaka otočnému koliesku bojovať. Vystuženie prispieva k pohodliu a bezpečnosti prilby.

Podstatné prednosti prilby na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX

  • Ak chcete na bicykli jazdiť bezpečne, oceníte túto cyklistickú prilbu
  • Ideálna pre unisex
  • Obvod: 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Má hmotnosť 0,42 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB a downhill
  • Prilba na bicykel je vybavená MIPS technológiou
  • Typ vložky vnútri prilby: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: XL/XXL

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Prilba na bicykel je vybavená tzv. MIPS technológiou, ktorá perfektne ochráni vašu hlavu. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale pri náraze vás ochráni pred zranením. Nepochybne oceníte fakt, že vzhľad a komfort nijako nebude ovplyvnený touto technológiou.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard Hotovo!
Veľkosť
XL, XXL Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
62 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt XLX.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií