Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt

Zobraziť katalóg
POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt
Prilba na bicykel unisex, MTB a downhill, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, 10 ventilačných otvorov, hmotnosť 340g
Variant
Kód:  SPTpoc0503nad Produktové číslo:  SPTpoc0503nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt Predaj skončil

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt

Ste zapálený do jazde na bicykli v náročnejšom teréne? V tom prípade musíte vlastniť prilbu na bicykel, s ktorej pomocou budete pri jazde vždy v bezpečí. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Cyklistická prilba skvelo sadne na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm a jej hmotnosť je 0,39 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt patrí hlavne na horský bicykel, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt zaistí vašu bezpečnosť pri downhille a ešte bude pôsobiť štýlovo. Výber by sa mal odvíjať aj podľa certifikáciou, ktorými prilba prešla. Táto prilba na bicykel sa chváli certifikáciou typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Na zaistenie bezpečnosti disponuje technológiou MIPS, ktorá dokáže pohltiť rotačné sily pri páde a zmierniť náraz. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je EPS. Prítomnosť otočného kolieska zaistí jednoduché zapnutie cyklo prilby. Nemusíte mať strach z potenia hlavy, prilba má 10 ventilačných otvorov.

Zásadné vlastnosti prilby na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt

  • Aby ste pri jazde na bicykli boli v bezpečí, potrebujete mať zodpovedajúcu prilbu
  • Určená pre unisex
  • Na obvod hlavy: 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Hmotnosť prilby: 0,39 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB a downhill
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 10

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

S prilbou ste patrične chránení technológiou MIPS, ktorá zaisťuje najvyššiu možnú bezpečnosť vašej hlavy. Pri náraze hlavy sa elastoméry natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale pri náraze vám môže zachrániť život. Tiež oceníte to, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Produktové línie: POC Kortal Race MIPS 21 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií