AlzaPlus+ sport Aplikace

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG

Zobraziť katalóg
POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG
Prilba na bicykel unisex, MTB a downhill, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, 10 ventilačných otvorov, hmotnosť 390g
Variant
Kód:  SPTpoc0503 Produktové číslo:  PC105218344MLG1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG Predaj skončil

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? Potom by pre vás malo byť dôležité vlastniť prilbu na bicykel, ktorá vám pri páde zaručí ochranu. Ide o model, ktorý sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Prilba na bicykel skvelo sadne na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a hmotnosť sa rovná 0,39 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG vám zaistí bezpečie pri downhille a zároveň bude pôsobiť štýlovo. Výber prilby by mal závisieť aj od toho, aké certifikácie má. V tomto prípade ide o certifikáciu typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Aby bola viac bezpečná, disponuje tzv. MIPS technológiou, ktorá má schopnosť v prípade pádu absorbovať rotačné sily. Z veľkej časti je tento model tvorený bezpečnostnou technológiou EPS. Prilbu bez problému zapnete vďaka otočnému koliesku. Poteniu hlavy sa vyhnete vďaka tomu, že má prilba 10 ventilačných otvorov.

Základné vlastnosti prilby na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Ideálna pre unisex
  • Na obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť: 0,39 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB a downhill
  • Cyklistická prilba používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 10
  • Veľkosť cyklo prilby POC: M/L

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklistická helma dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že táto technológia nič neuberá vzhľadu a komfortu prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard Hotovo!
Veľkosť
M, L Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
58 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt MLG.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií