Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX

Zobraziť katalóg
POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX
Prilba na bicykel unisex, MTB a downhill, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, 10 ventilačných otvorov, hmotnosť 420g
Variant
Kód:  SPTpoc0504 Produktové číslo:  PC105218344XLX1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX Predaj skončil

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX

Užívate si jazdu na bicykli v prírode? V tomu prípade by pre vás mala byť dôležitá kúpa prilby na bicykel, ktorá vás dokáže pri páde ochrániť. Ide o model, ktorý je svojím dizajnom ideálny pre unisex. Prilba na bicykel pasuje na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm a hmotnosť se rovná 0,42 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX poslúži hlavne pri jazde na horskom bicykli, ale parádu urobí aj na bežných cestách. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX bude plniť svoju funkciu pri zjazde a zároveň zaujme ako štýlový doplnok. Pri výbere prilby je tiež potrebné si overiť, akými certifikáciami prešla. Tento druh cyklo prilby prešiel certifikáciou typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá dokáže zmierniť následky nárazu. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto helmy na bicykel je EPS. Prilbu bez problému zapnete vďaka otočnému koliesku. Hlava sa vám v prilbe nebude potiť, má totiž 10 ventilačných otvorov.

Podstatné parametre cyklo prilby POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Vhodná pre unisex
  • Obvod hlavy: 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,42 kg
  • Typ cyklo helmy: MTB a downhill
  • Vyniká bezpečnostnou MIPS technológiou
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 10
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: XL/XXL

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Pri páde sa elastoméry natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a tým umožnia znížiť pôsobenie rotačných síl na váš mozog. Tento pohyb môže vyzerať bezvýznamne, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Veľkou výhodou technológie MIPS je to, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard Hotovo!
Veľkosť
XL, XXL Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
62 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XLX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey / Uranium Black Matt XLX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií