AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS

Zobraziť katalóg
POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS
Prilba na bicykel unisex, MTB a downhill, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, 10 ventilačných otvorov, hmotnosť 340g
Variant
Kód:  SPTpoc0505 Produktové číslo:  PC105218344XSS1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS Predaj skončil

POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS

Jazdíte na bicykli často do prírody? Preto potrebujete správnu prilbu na bicykel, pomocou ktorej bude vaša hlava v bezpečí aj pri páde. Tento model sa svojím dizajnom hodí pre unisex. Prilba na bicykel pasuje na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm a jej hmotnosť je 0,34 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale uspeje aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS vám poskytne ochranu pri zjazde a zároveň bude dobrým doplnkom. Výber prilby by mal byť ovplyvnený aj tým, aké certifikácie získala. V tomto prípade ide o certifikáciu typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Na zaistenie bezpečnosti disponuje technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Značný podiel na odolnosti tohto modelu tvorí EPS. Zapínanie prilby na bicykel zaistí otočné koliesko. Potenia hlavy sa nemusíte báť, prilba má 10 ventilačných otvorov.

Podstatné prednosti cyklo prilby POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS

  • Ak radi jazdíte na bicykli, mali by ste dbať na svoje bezpečie a zaobstarať si cyklistickú prilbu
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod: 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm
  • Hmotnosť prilby: 0,34 kg
  • Typ cyklo helmy: MTB a downhill
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie cyklo helmy: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 10
  • Veľkosť cyklo helmy POC: XS/S

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Helma na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, a tak znížia riziko rotácie mozgu. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard Hotovo!
Veľkosť
XS, S Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
54 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Kortal Race MIPS Moonstone Grey/Uranium Black Matt XSS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií