AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP

Zobraziť katalóg
POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP
3,0 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB/cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, mips, hmotnosť 220g
Kód:  SPTpoc0545nad Produktové číslo:  SPTpoc0545nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP Predaj skončil

POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP

Užívate si jazdu na bicykli? V tomu prípade by pre vás mala byť dôležitá kúpa prilby na bicykel, ktorá vás dokáže pri páde ochrániť. Tento model je svojím konštrukčným riešením určený pre unisex. Cyklo helma je prispôsobená na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť prilby je 0,22 kg. Prilba na bicykel POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP je vhodná najmä na jazdu na horskom bicykli, ale vyraziť s ňou môžete aj na bežné cesty. Pri výbere prilby je tiež potrebné si overiť, akými certifikáciami prešla. Táto prilba na bicykel sa chváli certifikáciou typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2069. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Hlavnou bezpečnostnou technológiou tohto modelu je EPS. Jednoduché zapnutie helmy na bicykel vám zaručí prítomnosť otočného kolieska. Väčší komfort a bezpečie pri nosení prilby zaisťuje aj vnútorné vystuženie.

Významné vlastnosti prilby na bicykel POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Ideálna pre unisex
  • Na obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Má hmotnosť 0,22 kg
  • Typ cyklo helmy: MTB/cestná
  • Cyklistická prilba používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vnútri je prilba vybavená: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bike: Otočné koliesko

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklistická prilba zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá ochráni vašu hlavu. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia pohyb škrupiny, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Nezanedbateľnou výhodou tejto technológie je to, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií