AP+ nový vizuál PET

POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED

Zobraziť katalóg
POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED
3,0 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB/cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, mips, hmotnosť 220g
Kód:  SPTpoc0546 Produktové číslo:  PC106071217MED1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED Predaj skončil

POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED

Ste zapálený do jazdy na bicykli? Potom je pre vás dôležité, mať tú správnu prilbu na bicykel, ktorá vás dokáže pri páde ochrániť. Tento model je svojim dizajnom určený pre unisex. Cyklistická helma je prispôsobená na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť prilby je 0,22 kg. Prilba na bicykel POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED oceníte pri jazde na MTB bicykli, ale možno ju využiť aj na bežnej ceste. Výber prilby by mal záležať aj na tom, aké certifikácie má. Pri tejto prilbe ide o certifikáciu typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2069. Na vyhovenie bezpečnostným požiadavkám, má prilba vo výbave technológiu MIPS, ktorá dokáže zmierniť následky nárazu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Otočné koliesko sa postará o jednoduché zapnutie prilby na bicykel. Prítomnosť vnútorného vystuženia zaručuje komfort a bezpečie.

Zaujímavé vlastnosti prilby na bicykel POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED

  • Ak radi jazdíte na bicykli, mali by ste dbať na svoje bezpečie a zaobstarať si cyklistickú prilbu
  • Určená pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,22 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB/cestná
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Vnútornú časť prilby tvorí EPS Liner
  • Zapínanie cyklo helmy: Otočné koliesko
  • Veľkosť prilby na bike POC: M

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Prilba na bicykel je doplnená technológiou MIPS, ktorá podporí maximálnu bezpečnosť vašej hlavy. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a dajú škrupine možnosť pohybu, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale počas priameho nárazu môže zachraňovať životy. Veľkou výhodou technológie MIPS je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2069 Hotovo!
Veľkosť
M Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
59 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Octal MIPS Fluorescent Orange AVIP MED.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií