Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

POC Octal MIPS Hydrogen White MED

Zobraziť katalóg
POC Octal MIPS Hydrogen White MED
Prilba na bicykel unisex, MTB/cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, mips, hmotnosť 240g
Kód:  SPTpoc0538 Produktové číslo:  PC106071001MED1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Octal MIPS Hydrogen White MED Predaj skončil

POC Octal MIPS Hydrogen White MED

Máte radi cyklistiku? V tom prípade musíte vlastniť prilbu na bicykel, s ktorou budete v bezpečí v prípade nehody. Tento model je svojím konštrukčným riešením navrhnutý pre unisex. Prilba na bicykel sadne na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť se rovná 0,24 kg. Prilba na bicykel POC Octal MIPS Hydrogen White MED patrí hlavne na horský bicykel, ale vziať si ju môžete aj na bežnú cestu. Pri výbere prilby by ste sa tiež mali zaujímať o certifikácie, ktorými prešla. Táto prilba na bicykel prešla certifikáciami typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2061. Aby prilba plnila požadované nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu absorbuje všetky rotačné sily. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí EPS. Zapnutie cyklo helmy vám vďaka otočnému koliesku nebude robiť problém. Vnútorné vystuženie sa postará, aby bola prilba pohodlná a bezpečná.

Dôležité vlastnosti prilby na bicykel POC Octal MIPS Hydrogen White MED

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,24 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB/cestná
  • Cyklistická prilba používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Typ vložky vnútri prilby: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: M

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Cyklo prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá zaisťuje najvyššiu možnú bezpečnosť vašej hlavy. Ak narazíte hlavou, elastoméry sa natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, a tak znížia riziko rotácie mozgu. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, počas nárazu to môžu byť práve tie milimetre, ktoré vás zachránia od poranenia hlavy. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2061 Hotovo!
Veľkosť
M Hotovo!
Minimálny obvod hlavy
59 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Octal MIPS Hydrogen White MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal MIPS Hydrogen White MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Octal MIPS Hydrogen White MED.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií