AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

POC Octal Zink Orange

Zobraziť katalóg
POC Octal Zink Orange
Prilba na bicykel pánska dámska, cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mould Polycarbonate Shell, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, eye garage, hmotnosť 195g
Kód:  SPTpoc0298nad Produktové číslo:  SPTpoc0298nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Octal Zink Orange

Baví vás jazda na bicykli? Potom by pre vás mala byť dôležitá kúpa prilby na bicykel, ktorá vás pri páde ochráni. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre muža a ženu. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm a 60 cm a má hmotnosť 215 g. Prilba na bicykel POC Octal Zink Orange patrí hlavne na horský bicykel, ale zažiarite v nej aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC Octal Zink Orange sa dá využiť pri jazde na krosovom alebo cestnom bicykli. Pri výbere prilby by ste sa tiež mali zaujímať o certifikácie, ktorými prešla. Tento druh cyklo prilby prešiel certifikáciou typu EN 1078, CPSC 12,03, AS/NZ 2076. Aby bola viac bezpečná, disponuje tzv. MIPS technológiou, ktorá absorbuje rotačné sily pôsobiace na hlavu pri náraze. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto prilby na bike je In-mould Polycarbonate Shell. Jednoduché zapnutie helmy na bicykel vám zaručí prítomnosť otočného kolieska. Prítomnosť vnútorného vystuženia zaručuje komfort a bezpečie. Antibakteriálna výstelka pomôže so zamedzením množenia baktérií.

Zaujímavé vlastnosti prilby na bicykel POC Octal Zink Orange

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Určená pre muža a ženu
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm a 60 cm
  • Hmotnosť prilby: 215 g
  • Typ cyklo prilby: cestná
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vnútornú časť prilby tvorí EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Vo vnútri má prilba antibakteriálny materiál

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

S prilbou ste chránení technológiou MIPS, ktorá zaisťuje najvyššiu možnú bezpečnosť vašej hlavy. Ak narazíte hlavou, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a tým umožnia znížiť pôsobenie rotačných síl na váš mozog. Ide o minimálny pohyb v rádoch milimetrov, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Octal Zink Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal Zink Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Octal Zink Orange.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií