Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM

Zobraziť katalóg
POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM
Prilba na bicykel detská pre chlapcov, na Cestná, Mestská, BMX a MTB/cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, reflexné prúžky, mips, spin, hmotnosť 300g
Kód:  SPTpoc0615 Produktové číslo:  PC107268234XSM1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM Predaj skončil

POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM

Radi si na BMX bicykli užívate jazdu plnú adrenalínu? Potom by pre vás mala byť prioritou správna prilba na bicykel, ktorá vás pri páde ochráni. Tento model sa svojím dizajnom hodí pre dieťa. Zamilujú si ju predovšetkým chlapci. Cyklistická prilba bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm a 52 cm a hmotnosť se rovná 0,3 kg. Prilba na bicykel POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM je vhodnou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale uspeje aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM sa hodí na jazdu na cestných a krosových bicykloch. Prilba na bicykel POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM sa stane štýlovým aj bezpečnostným doplnkom mestského bicykla. Prilba na bicykel POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM zaistí vašu bezpečnosť a ešte bude pôsobiť štýlovo. Pred kúpou prilby by ste si tiež mali overiť certifikácie, ktoré získala. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2150. Aby plnila nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Prítomnosť otočného kolieska zaistí jednoduché zapnutie cyklo prilby. Na zabezpečenie komfortu a bezpečia je prilba vnútri vybavená vystužením.

Kľúčové parametre cyklistickej prilby POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM

  • Pre každého cyklistu by mala byť dôležitá bezpečnosť, k tej potrebuje správnu prilbu
  • Ideálna pre dieťa
  • Na obvod hlavy: 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm a 52 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,3 kg
  • Typ prilby na bicykel: cestná, mestská, BMX a MTB/cestná
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vnútri je prilba vybavená: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bike: Otočné koliesko
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: XS

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Cyklistická prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak dopadnete pri páde na hlavu, elastoméry sa natiahnu. a dajú škrupine možnosť pohybu, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Výhodou technológie MIPS je to, že táto technológia nijako neuberie na komforte a kráse prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dieťa Hotovo!
Pohlavie dieťaťa
Pre chlapcov Hotovo!
Certifikácia
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2150 Hotovo!
Veľkosť
XS Hotovo!

Určenie

Určenie
Dieťa Hotovo!

Podľa dieťaťa

Pohlavie dieťaťa
Pre chlapcov Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XS Hotovo!

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy
52 cm Hotovo!

Technológia

Technológia
MIPS Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
Reflexné prvky, Vypchávky, Otočné koliesko na nastavenie veľkosti Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC POCito Omne SPIN Fluorescent Yellow/Green XSM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií