AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED

Zobraziť katalóg
POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, MIPS, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 1070 g, čierna farba
Kód:  SPTpoc0931 Produktové číslo:  7325549932579

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED Predaj skončil

POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED

Ste zapálený do jazde na bicykli v náročnejšom teréne? Potom sa vám určite bude hodiť prilba na bicykel, s ktorou budete v bezpečí v prípade nehody. Tento model je svojím konštrukčným riešením navrhnutý pre unisex. Prilba na bicykel padne na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a hmotnosť se rovná 1070 g. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED je vhodná najmä na jazdu na horskom bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED je vhodná na cestné a krosové bicykle. Pri vyberaní prilby by vás tiež malo zaujímať, ktoré certifikácie má. Tento druh prilby na bike prešiel certifikáciou typu EN 1078. Na väčšiu bezpečnosť je vybavená technológiou MIPS, ktorá sa v prípade pádu postará o absorpciu rotačných síl a zmiernenie následkov. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí IAS 3D System. Cyklistická prilba má vnútri umiestnené antialergické vypchávky vent, ktoré bez problému vyberiete. Prilba je pohodlná a bezpečná aj vďaka vystuženiu, ktoré vo vnútri má.

Prilba na bicykel POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED Screen
Prilba na bicykel POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED Bočný pohľad

Dôležité parametre prilby na bicykel POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED

  • Každý správny cyklista by mal dbať na svoje bezpečie a vlastniť tú správnu prilbu
  • Ideálna pre unisex
  • Obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť prilby je 1070 g
  • Typ cyklo prilby: MTB, cestná a integrálna
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Vnútornú časť prilby tvorí Vypchávky vent
  • Zapínanie prilby na bicykel: Remienok s prackou
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Veľkosť prilby na bike POC: M

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Cyklistická prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá podporí maximálnu bezpečnosť vašej hlavy. Ak dopadnete pri páde na hlavu, elastoméry sa natiahnu. a umožnia pohyb škrupiny, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Tiež oceníte to, že tento druh technológie nepôsobí na vzhľad a komfort.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Coron Air Carbon MIPS Carbon Black MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Coron Air Carbon MIPS Sisak Carbon Black MED.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií