AP+ slevy v app Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML

Zobraziť katalóg
POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, MIPS, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 1070 g, biela farba
Kód:  SPTpoc0905 Produktové číslo:  7325549932340

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML Predaj skončil

POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? Potom sa vám určite bude hodiť prilba na bicykel, ktorá vás pri páde ochráni. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Cyklistická prilba skvelo sadne na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm a hmotnosť sa rovná 1,12 kg. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML oceníte pri jazde na MTB bicykli, ale možno ju využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML sa hodí na jazdu na cestných a krosových bicykloch. Výber prilby by mal byť ovplyvnený aj tým, aké certifikácie získala. Táto prilba na bicykel disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby prilba plnila požadované nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá absorbuje rotačné sily pôsobiace na hlavu pri náraze. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto prilby na bike je IAS 3D System. Aby prilba zaručovala maximálny komfort a bezpečie je vnútri vybavená vystužením.

Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML Screen
Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML Bočný pohľad

Zaujímavé parametre prilby na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická helma
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm
  • Hmotnosť: 1,12 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB, cestná a integrálna
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie cyklo prilby: Remienok s prackou
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Veľkosť cyklo prilby POC: S

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

K vašej ochrane prispieva MIPS technológia, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale pri náraze vás ochráni pred zranením. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Coron Air MIPS Hydrogen White SML. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Coron Air MIPS Sisak Hydrogen White SML.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií