AlzaBoxy Q1 Aplikace

POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML

Zobraziť katalóg
POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, MIPS, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 1070 g, čierna farba
Kód:  SPTpoc0906 Produktové číslo:  7325549932371

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML Predaj skončil

POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML

Je pre vás každá vychádzka na bicykli do terénu novou výzvou? Potom potrebujete mať prilbu na bicykel, ktorá vám zaručí ochranu pri páde. Tento model sa svojím dizajnom hodí pre unisex. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm a jej hmotnosť je 1070 g. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML sa vám bude dobre používať pri jazde na cestnom alebo krosovom bicykli. Prilbu by ste mali vyberať aj podľa certifikácie, ktorú má. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby bola viac bezpečná, disponuje tzv. MIPS technológiou, ktorá sa v prípade pádu postará o absorpciu rotačných síl a zmiernenie následkov. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto helmy na bicykel je IAS 3D System. Na komfortnejšie nosenie a väčšiu bezpečnosť je prilba vnútri vystužená.

Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML Screen
Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML Bočný pohľad

Rozhodujúce prednosti prilby na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická helma
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm
  • Má hmotnosť 1070 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB, cestná a integrálna
  • Cyklistická helma používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie cyklo helmy: Remienok s prackou
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: S

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklistická prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá perfektne ochráni vašu hlavu. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a dajú škrupine možnosť pohybu, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že vzhľad a komfort nijako nebude ovplyvnený touto technológiou.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Coron Air MIPS Uranium Black SML Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Coron Air MIPS Uranium Black SML. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Coron Air MIPS Sisak Uranium Black SML.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií