AlzaPlus+ sport Aplikace

POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED

Zobraziť katalóg
POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, MIPS, hmotnosť 288 g, biela farba
Kód:  SPTpoc0924 Produktové číslo:  7325549931183

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED Predaj skončil

POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED

Jazdíte na bicykli často do prírody? Preto by ste mali vlastniť príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vás v prípade pádu ochráni. Tento model je svojim dizajnom určený pre unisex. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a jej hmotnosť je 0,288 kg. Prilba na bicykel POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED príde vhod pri jazde na cestnom alebo krosovom bicykli. Prilbu by ste mali vyberať aj podľa certifikácie, ktorú má. Táto cyklo prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby zaistila bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí IAS 3D System. Poteniu hlavy zabraňuje to, že na prilbe nájdete 10 ventilačných otvorov. Prítomnosť vnútorného vystuženia zaručuje komfort a bezpečie.

Prilba na bicykel POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED Screen
Prilba na bicykel POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED Bočný pohľad

Kľúčové parametre prilby na bicykel POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED

  • Na bezpečné jazdenie na bicykli musí mať každý cyklista tú správnu prilbu
  • Určená pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Má hmotnosť 0,288 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel disponuje MIPS technológiou
  • Vnútornú časť prilby tvorí EPS Liner
  • Zapínanie cyklo prilby: Remienok s prackou
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 10
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: M

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Cyklistická prilba zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a dajú škrupine možnosť pohybu, a tým umožnia znížiť pôsobenie rotačných síl na váš mozog. Ide o minimálny pohyb v rádoch milimetrov, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Výhodou technológie MIPS je to, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Omne Air MIPS Hydrogen White MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Omne Air MIPS Sisak Hydrogen White MED.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií