AlzaPlus+ sport

POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED

Zobraziť katalóg
POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, EPS, IAS 3D System a MIPS, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, MIPS, hmotnosť 750 g, fialová farba
Kód:  SPTpoc0731 Produktové číslo:  7325549922648

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED Predaj skončil

POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED

Je pre vás každá vychádzka na bicykli do terénu novou výzvou? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vám pri páde zaručí ochranu. Tento model je svojím konštrukčným riešením navrhnutý pre unisex. Cyklo helma je prispôsobená na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a jej hmotnosť sa rovná 0,75 kg. Prilba na bicykel POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED je najlepšou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED sa dá využiť pri jazde na krosovom alebo cestnom bicykli. Pri výbere prilby by ste sa tiež mali zaujímať o certifikácie, ktorými prešla. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Na vyhovenie bezpečnostným požiadavkám, má prilba vo výbave technológiu MIPS, ktorá sa v prípade pádu postará o absorpciu rotačných síl a zmiernenie následkov. Veľká časť bezpečnostnej technológie tohto modelu je tvorená EPS, IAS 3D System a MIPS. Vnútorná strana prilby na bicykel je tvorená antialergickými vypchávkami vent, ktoré môžete v prípade potreby vybrať. Aby bola prilba dostatočne komfortná a bezpečná, má vnútri vystuženie.

Prilba na bicykel POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED Screen
Prilba na bicykel POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED Zadná strana

Významné parametre cyklistickej prilby POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť prilby: 0,75 kg
  • Typ helmy na bicykel: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Typ vložky vnútri prilby: Vypchávky vent
  • Zapínanie prilby na bicykel: Remienok s prackou
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Veľkosť cyklo prilby POC: M

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

K vašej ochrane prispieva MIPS technológia, ktorá perfektne ochráni vašu hlavu. Pri náraze hlavy sa elastoméry natiahnu a umožnia pohyb škrupiny, a tým sa znížia rotačné sily, ktoré často pôsobia na váš mozog veľmi nebezpečne. Tento pohyb môže vyzerať bezvýznamne, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že tento druh technológie nepôsobí na vzhľad a komfort.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Otocon Race MIPS Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Otocon Race MIPS Sisak Sapphire Purple/Uranium Black Metallic/Matt MED.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií