AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG

Zobraziť katalóg
POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, MIPS, oranžová farba
Kód:  SPTpoc0813 Produktové číslo:  7325549929326

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG Predaj skončil

POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG

Ste zapálený do jazde na bicykli v náročnejšom teréne? Preto by ste mali vlastniť príslušnú prilbu na bicykel, s ktorou budete v bezpečí v prípade nehody. Ide o model, ktorý je svojím dizajnom ideálny pre unisex. Prilba na bicykel skvelo sadne na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm a má hmotnosť 0,26 kg. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG patrí hlavne na horský bicykel, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG príde vhod pri jazde na cestnom alebo krosovom bicykli. Nezabudnite tiež dbať na certifikáciu prilby. Tento druh cyklo helmy prešiel certifikáciou typu EN 1078. Aby zaistila bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto cyklo helmy je IAS 3D System. Aby sa vám hlava nepotila, ponúka prilba 16 ventilačných otvorov. O pohodlie a bezpečie pri nosení prilby sa postará aj vnútorné vystuženie.

Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG Screen
Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG Bočný pohľad

Dôležité vlastnosti prilby na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG

  • Ak chcete pri jazde na bicykli zostať v bezpečí, musíte si zaobstarať kvalitnú prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Hmotnosť prilby: 0,26 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB a cestná
  • Cyklistická helma používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie cyklo helmy: Remienok s prackou
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 16
  • Veľkosť helmy na bicykel POC: L

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Cyko helma dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá zaistí maximálnu ochranu hlavy. Keď dopadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, a tak redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Nepatrný pohyb môže pripadať ničotný, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Bezpochyby oceníte skutočnosť, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Ventral Air MIPS Fluorescent Orange AVIP LRG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Ventral Air MIPS Sisak Fluorescent Orange AVIP LRG.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií