AlzaPlus+ sport

POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED

Zobraziť katalóg
POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, MIPS, hmotnosť 260 g, biela a čierna farba
Kód:  SPTpoc0808 Produktové číslo:  7325549929166

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED Predaj skončil

POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED

Užívate si cyklistiku v náročnejšom teréne? Preto by ste mali vlastniť príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vám zaručí ochranu pri páde. Ide o model, ktorý je svojím dizajnom ideálny pre unisex. Cyklistická prilba skvelo sadne na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a jej hmotnosť je 2,6 kg. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED je vhodná na cestné a krosové bicykle. Prilbu by ste mali vyberať aj podľa certifikácie, ktorú má. Táto prilba na bicykel sa chváli certifikáciou typu EN 1078. Aby bola prilba ešte viac bezpečná, je vybavená tzv. MIPS technológiou, ktorá sa v prípade pádu postará o absorpciu rotačných síl a zmiernenie následkov. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí IAS 3D System. Na zabránenie potenia hlavy má dizajn prilby 16 ventilačných otvorov. Pohodlie a bezpečie pri nosení prilby zaručí aj vnútorná výstelka.

Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED Screen
Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED Bočný pohľad

Kľúčové znaky cyklistickej prilby POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Určená pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby je 2,6 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Vyniká bezpečnostnou MIPS technológiou
  • Typ vložky vnútri prilby: EPS Liner
  • Zapínanie cyklo prilby: Remienok s prackou
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 16
  • Veľkosť prilby na bicykel POC: M

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklistická helma dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Ide o minimálny pohyb v rádoch milimetrov, ale pri náraze vám môže zachrániť život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že táto technológia nič neuberá vzhľadu a komfortu prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Ventral Air MIPS Hydrogen White MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Ventral Air MIPS sisak, Hydrogen White MED.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií