AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED

Zobraziť katalóg
POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, MIPS, hmotnosť 260 g, čierna farba
Kód:  SPTpoc0809 Produktové číslo:  7325549929197

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED Predaj skončil

POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED

Jazdíte na bicykli často do prírody? Preto by ste mali vlastniť príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vás bude chrániť pri páde. Tento model je svojím konštrukčným riešením určený pre unisex. Cyklistická prilba bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť prilby je 260 g. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale možno ju využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED patrí hlavne na cestné a krosové bicykle. Pri výbere prilby je tiež dôležité zamerať sa na certifikáciu, ktorú má. Táto cyklo prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Na zaistenie bezpečnosti disponuje technológiou MIPS, ktorá dokáže zmierniť následky nárazu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí IAS 3D System. Potenia hlavy sa nemusíte báť, prilba má 16 ventilačných otvorov. Aby bola prilba dostatočne komfortná a bezpečná, má vnútri vystuženie.

Prilba na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED Screen

Zaujímavé vlastnosti prilby na bicykel POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať helma na bicykel
  • Vhodná pre unisex
  • Obvod: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby: 260 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Vnútri je prilba tvorená: EPS Liner
  • Zapínanie cyklo helmy: Remienok s prackou
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 16
  • Veľkosť prilby na bike POC: M

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Helma na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Tento pohyb môže vyzerať bezvýznamne, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Veľkou výhodou technológie MIPS je to, že technológia tohto typu nepôsobí na vizuálnu stránku prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Ventral Air MIPS Uranium Black MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Ventral Air MIPS sisak, Uranium Black MED.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií