AlzaPlus+ sport

POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED

Zobraziť katalóg
POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, MIPS, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 200 g, sivá farba
Kód:  SPTpoc0874 Produktové číslo:  7325549969629

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED Predaj skončil

POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED

Ste zapálený do jazde na bicykli v náročnejšom teréne? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Prilba na bicykel sadne na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť se rovná 0,2 kg. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED je vhodná najmä na jazdu na horskom bicykli, ale zažiarite v nej aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED je vhodná na cestné a krosové bicykle. Pred kúpou prilby by ste si tiež mali overiť certifikácie, ktoré získala. Táto cyklistická helma disponuje certifikáciou typu EN 1078. Na vyhovenie bezpečnostným požiadavkám, má prilba vo výbave technológiu MIPS, ktorá absorbuje rotačné sily pôsobiace na hlavu pri náraze. Značný podiel na odolnosti tohto modelu tvorí IAS 3D System. Prilba je pohodlná a bezpečná aj vďaka vystuženiu, ktoré vo vnútri má.

Prilba na bicykel POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED Screen
Prilba na bicykel POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED Bočný pohľad

Základné prednosti prilby na bicykel POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED

  • Ak ste vášnivým cyklistom a chcete byť v bezpečí, potrebujete cyklistickú prilbu
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Má hmotnosť 0,2 kg
  • Typ prilby na bike: MTB a cestná
  • Helma na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Typ vložky vnútri prilby: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: Remienok s prackou
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Veľkosť cyklo prilby POC: M

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel je vybavená tzv. MIPS technológiou, ktorá zaistí mimoriadnu ochranu hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Najväčšou výhodou je to, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Ventral Lite Granite Grey Matt MED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC sisak Ventral Lite Granite Grey Matt MED.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií