Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POLAR M460 s optickým snímačom OH1

Zobraziť katalóg
POLAR M460 s optickým snímačom OH1
Cyklocomputer – bezdrôtový, meranie kadencie, výškomer, funkcie autoštart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, GPS, meranie kadencie, Výškomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť a Aktuálny čas jazdy záznam trasy, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolný, pripojenie cez Bluetooth, podporuje Android a iOS, hmotnosť 50g, 1.87" displej
Kód:  SPTPol017 Produktové číslo:  725882043067
POLAR M460 s optickým snímačom OH1 Predaj skončil

POLAR M460 s optickým snímačom OH1

Radi jazdíte na bicykli a chceli by ste vidieť štatistiky svojich výjazdov a mnoho ďalšieho? Tak to ste narazili na správny produkt, Cyklocomputer POLAR M460 je totiž veľmi vychytaná pomôcka. Má široký rad funkcií a zaznamenáva veľké množstvo dát z vašej jazdy vďaka najrôznejším senzorom. Tento cyklopočítač prichádza v štýlovom vyhotovení s 1,87" LCD displejom.

Kľúčové vlastnosti Cyklocomputer POLAR M460

  • Skutočne šikovný pomocník na bicykel
  • Štýlové vyhotovenie s 1,87" LCD displejom
  • Cyklocomputer POLAR stačí pripnúť a spárovať s telefónom pomocou Bluetooth
  • Široký rad funkcií, veľa dát
  • POLAR M460 má niekoľko senzorov
  • Široká kompatibilita
  • Cyklopočítač značky POLAR sa automaticky zapína
  • Notifikácia z telefónu na obrazovke
  • Štandardné funkcie cyklopočítača (vzdialenosť, čas, rýchlosť, ...)
  • Zaznamenávanie prejdenej trasy (GPS, výškomer)
  • Vodotesnosť IPX7
  • Tento cyklopočítač meria kadenciu a tep

Nadštandardná voľba v oblasti cyklopočítačov

Veľkou výhodou POLAR M460 je to, že je vždy pripravený, automaticky sa totiž zapína. Notifikácie z vášho telefónu sa zobrazujú aj na jeho displeji, nemusíte sa báť, že vám niečo unikne. Samozrejmosťou cyklopočítačov sú štandardné funkcie ako meranie vzdialenosti, času a rýchlosti a tiež tu tiež nechýbajú.

POLAR M460 má v sebe všetko, čo potrebujete

Cyklocomputer POLAR kompletne zaznamenáva vašu prejdenú trasu vďaka zabudovanej GPS. Má v sebe tiež zabudovaný výškomer, takže máte všetky informácie, ktoré potrebujete. Cycklopočítač si stačí pricvaknúť na riadidlá a pripojiť si ho k mobilu pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Spoľahlivosť značky POLAR

Cyklopočítač vykazuje svojou veľkú spoľahlivosť aj v silnom daždi, je totiž vodotesný podľa IPx7. S touto inteligentnou vecičkou si môžete zmerať aj vašu kadenciu či tep pri veľmi náročných úsekoch trasy. POLAR zaručuje širokú kompatibilitu so zariadeniami Android a iOS.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
16 h Hotovo!
Bežná výdrž batérie
16 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,87" (47,5 mm) Hotovo!
Výška
75 mm Hotovo!
Hĺbka
10 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
50 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POLAR M460 s optickým snímačom OH1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POLAR M460 s optickým snímačem OH1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POLAR M460 mit optischem Sensor OH1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POLAR M460 OH1 Optikai érzékelővel.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií