AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Powerball 280Hz Blaze Blue

Zobraziť katalóg
Powerball 280Hz Blaze Blue
5 2 hodnotení
Powerball – maximálne otáčky 18000ot./min, silový odpor až 16kg, materiál: plast, podsvietenie
Kód:  SPTkn0342 Produktové číslo:  5060109201536

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Powerball 280Hz Blaze Blue

Posilňujte svoje ruky novým zábavným spôsobom s inovatívnym Powerball. Je veľký ako tenisová loptička a dobre sa drží v ruke. Nemusíte navštevovať drahé posilňovne a potiť sa počas zdvíhania činiek. Vďaka prepracovanému systému gyroskopu a vysokej rýchlosti otáčania až 18 000 otáčok za minútu vám na ruku pôsobí ťažké protizávažie. Cvičte pohodlne cestou do práce, počas sledovania televízora alebo popri čítaní novín.  

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracovaný systém gyroskopu
  • Kompaktné rozmery
  • Dosahuje rýchlosť otáčania až 18 000 otáčok za minútu
  • Nahradí až 50 druhov činiek
  • Posilňuje zápästie, predlaktie, bicepsy, tricepsy a dokonca aj prsné svaly
  • Modré vyhotovenie so svietiacim rotorom

V čom je to kúzlo?

Základným princípom je funkcia gyroskopu. Vnútri sa nachádza guľa rotujúca okolo osi, ktorej konce sú zapojené do oceľového prstenca. Vplyvom krúživých pohybov sa roztočí. Vďaka vysokej rýchlosti má guľa tendenciu zotrvávať v rovnovážnej polohe a tým pôsobí silou proti vašej ruke. Pri rýchlom roztočení sa sila rovná závažiu s hmotnosťou viac ako 16 kg.

Doprajte si rehabilitáciu

Nielenže pri používaní Powerballu svaly cvičíte, rovnako ich aj patrične naťahujete. Perfektne sa tak hodí pre zákazníkov, ktorí pracujú v odboroch, kde prevažne používajú ruky (napríklad práca na počítači). Úľavu od ťažkostí pocítite už po pár týždňoch používania. Sami si navyše zvolíte, ktorú časť budete chcieť precvičiť a dĺžku cvičenia si nastavíte podľa vlastnej kondície.

Súťažte s ostatnými

K Powerballu si môžete dokúpiť merač otáčok. Súťažte so svojimi kolegami v práci, s priateľmi alebo s rodinou, kto z vás má najšikovnejšiu ruku. Počítač vám ponúkne hneď 6 funkcií, medzi ktorými nechýba aktuálna, priemerná alebo maximálna dosiahnutá rýchlosť. Dôležité je však udržať sa na určitej rýchlosti aspoň 20 – 30 sekúnd, aby sa dosiahol maximálny účinok.

Začíname posilňovať

Svalovú hmotu môžete zväčšovať na celej ruke. Zápästie, predlaktie, bicepsy, tricepsy alebo dokonca svaly prsné, to všetko je možné precvičiť s jednou čarovnou loptičkou. Nie je to nijaký výmysel, Powerball si už zakúpili milióny spokojných ľudí. Nahradí vám až 50 druhov činiek, ktoré by ste so sebou inak museli ťahať všade, kde by ste chceli posilňovať.

 

Parametre a špecifikácia

Max. počet otáčok
18 000 ot./min Hotovo!
Max. záťaž
16 kg Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Funkcie
Podsvietenie Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Max. počet otáčok
18 000 ot./min Hotovo!
Max. záťaž
16 kg Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Podsvietenie Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Powerball 280Hz Blaze Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerball 280Hz Blaze Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Powerball 280Hz Blaze Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií