Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prana Wonderblock Mood Indigo

Zobraziť katalóg
Prana Wonderblock Mood Indigo
Joga blok – na cvičenie, vhodná na jógu na podporu a fixáciu cvičebných polôh, rozmery 21.95×13.97×10.8cm
Kód:  SPTpr015 Produktové číslo:  889760087083

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prana Wonderblock Mood Indigo Predaj skončil

Prana Wonderblock Mood Indigo

Podložka Prana Wonderblock Mood Indigo je vhodným pomocníkom nielen pre začínajúcich nadšencov jógy, ale aj pre profesionálnych trénerov. Ergonomický dizajn podložky od značky Prana sa úplne prispôsobí vášmu telu, a to vďaka materiálu EVA, z ktorého je vyrobená. Vzhľadom na jednoduché čistenie bude vyzerať stále ako nová, aj pri každodennom použití. Jednou z hlavným predností podložky Prana Wonderblock vo farebnom vyhotovení Indigo je jej veľmi nízka hmotnosť a veľkosť, môžete ju tak ľahko prenášať, prípadne brať so sebou na cesty. Je vhodná pre všetky generácie a dokonca aj pre tehotné ženy.

Kľúčové vlastnosti podložky Prana Wonderblock Mood Indigo

  • Vhodná na každodenné využitie
  • Podložka je vyrobená zo 100 % EVA materiálu
  • Zdravotne nezávadná
  • Jednoduché čistenie
  • Nízka hmotnosť podložky Prana

Nevšedný zážitok z jogy

To nepochybne zabezpečí podložka Prana Wonderblock Mood Indigo. S ohľadom na svoj tvar perfektne sadne do vašej ruky. Je vhodná na množstvo jógových pozícií, od naťahovania až po meditáciu, neodmysliteľne sa tak stane vaším spoločníkom pri cvičení a napomôže vám k osobnému zdokonaľovaniu.

Dôležitá je bezpečnosť

Ergonomická podložka Prana Wonderblock Mood Indigo bola vyrobená tak, aby naplno vyhovovala svojmu majiteľovi a umožnila mu lepšie natiahnutie spolu so správnym vyhotovením ásan. Je pevná, tvrdá a má protišmykový povrch, vďaka čomu ponúka stabilitu.

Rozmery:
21,95 × 13,97 × 10,8 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prana Wonderblock Mood Indigo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prana Wonderblock Mood Indigo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prana Wonderblock Mood Indigo jóga.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií