AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Prilby na BMX

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Muža
(18)
Ženu
(16)
Dieťa
(19)
Unisex
(10)
Typ prilby
MTB
(20)
Cestná
(8)
Mestská
(17)
BMX
(47)
Skate/Inline
(22)
Freestyle
(14)
Zjazdová/downhill
(4)
Veľkosť
S
(23)
M
(24)
L
(14)
XL
(6)
XXL
(1)
UNI
(3)
Minimálny obvod hlavy
45 cm
61 cm
-
Maximálny obvod hlavy
50 cm
63 cm
-
Technológia
MIPS
(14)
In-mold
(17)
Out-mold
(2)
Farba
Biela
(7)
Čierna
(20)
Červená
(4)
Modrá
(4)
Ružová
(8)
Materiál konštrukcie
Polykarbonát (PC)
(8)
EPS
(19)
ABS
(4)
HDPE
(7)
Najnovšie objednávky

Ste vášnivým vyznávačom tohto adrenalínového športu a hľadáte maximálnu ochranu? Prilba na BMX sa vám určite bude hodiť. Tieto prilby sú špeciálne navrhnuté tak, aby chránili hlavu jazdca pri jazde na BMX. Sú zvyčajne vyrobené z ľahkých a odolných materiálov a majú taktiež vylepšené funkcie ochrany, ako je systém MIPS alebo vylepšené penové vrstvy. Zistite, aké sú tieto technológie a ako vlastne na výber tej správnej prilby na BMX.

Pokračovať

Správna prilba na BMX je kľúčom k bezpečnej jazde

Prilba na BMX je povinnou výbavou každého milovníka tohto športu. Tieto prilby sú určené prevažne na jazdu v skateparkoch. Ich výhodou je, že pokrývajú takmer celú hlavu. Síce sa v nich zapotíte, pretože obsahujú relatívne málo vetracích otvorov, ale o to bezpečnejšie sa budete cítiť. Prilby na BMX môžete využiť aj pri jazde na skateboarde. Podľa čoho však prilbu vybrať? Aké sú jej špecifiká? Poďte s nami zistiť, ako vybrať tú správnu.

  • BMX prilba zaistí maximálnu ochranu hlavy.
  • Mnohé prilby na BMX sú dnes navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie.
  • Vďaka použitým materiálom sú mimoriadne odolné a vydržia vám dlho, takže sa do nich oplatí investovať.
  • Niektoré prilby na BMX môžu byť ťažšie, čo môže zaťažovať váš krk. Preťažená krčná chrbtica môže neskôr spôsobovať veľké problémy.
  • Pozor na obmedzenie periférneho videnia a sluchu.
  • Nadmerné potenie v dôsledku relatívne malého počtu vetracích otvorov.

Zaujímajú vás skúsenosti ostatných zákazníkov? Potom si prečítajte, aké má prilba na BMX recenzie.

Prilba na BMX sa vyrába v rôznych veľkostiach

Prilba na BMX vám poskytuje maximálnu ochranu a oporu. Preto by rozhodne mala na hlave sedieť ako uliata a nemala vám odstávať. V opačnom prípade si koledujete o poriadny malér a nemožno zaručiť jej 100 % účinnosť. U nás nájdete prilby na BMX rozdelené jednak podľa veľkostí od S až po XL, ale ešte viac vám napovie konkrétny obvod hlavy. Obvod hlavy sa meria v mieste, kde je hlava najširšia. To je zvyčajne v mieste, kde sa vlasy stretávajú s čelom.

Detská prilba na BMX ochráni tých najmenších

Najmä malí milovníci tohto športu potrebujú ochranu, a presne preto je tu detská prilba na BMX. Tieto detské prilby sú špeciálne navrhnuté tak, aby chránili hlavu detí pri jazde na BMX. Sú zvyčajne vyrobené z ľahkých a odolných materiálov a majú vylepšené funkcie ochrany, ako je systém MIPS alebo vylepšené penové vrstvy. BMX prilba musí dobre padnúť, aby poskytovala účinnú ochranu. Okrem toho by mala byť vybavená radom technológií.

!

BMX prilba je určená pre každého. Nájdete ich rozdelené podľa pohlavia na mužské a ženské. Pokiaľ vaše ratolesti začínajú jazdiť na BMX už v útlom veku, máme pripravené aj detské prilby.

Inovatívne technológie prilby na BMX poskytujú viac ochrany

Prilby na BMX sú vyrobené s použitím celého radu technológií. Ide o špičkové technológie ako ABS hard cover, čo je typ plastu používaný na výrobu nárazuvzdorných prilieb. Ďalej tiež napríklad technológia in-mold na vytvorenie tenkej, ale veľmi pevnej škrupiny. Technológia MIPS zase znižuje rotáciu mozgu pri nárazoch, čím sa znižuje riziko úrazov. Ideálne by mala BMX prilba kombinovať všetky technológie, aby poskytla maximálnu bezpečnosť.

  • Systémy ochrany proti rotačným nárazom (MIPS) využívajú pohyblivú vložku v prilbe, ktorá pomáha absorbovať energiu rotačného nárazu. Rotačný náraz je typ nárazu, ktorý môže spôsobiť vážne zranenia mozgu. K tým pri takto nebezpečnom športe dochádza, preto sa musíte chrániť.
  • Systémy ochrany proti nárazom z viacerých strán (MIPS Spherical) sú podobné systému MIPS, ale vložka v prilbe má guľový tvar, čo umožňuje väčší rozsah pohybu a lepšiu absorpciu energie nárazu. Ideálna je kombinácia oboch týchto technológií, aby BMX prilba poskytovala maximálnu ochranu.
  • Ochrana proti nárazu z viacerých smerov (MIPS Hybrid) poskytuje kombináciu systému MIPS s ďalšími prvkami ochrany, ako sú vylepšené penové vrstvy alebo ochranné vložky v oblasti spánkov. Vždy je dôležité dbať na bezpečnosť a podľa toho zvoliť aj vhodnú technológiu.

Prilby na BMX majú tiež rôzne typy konštrukcie. Napríklad EPS označuje penový polystyrén používaný na vnútornú výstelku. HDPE je zase veľmi ľahký a odolný, preto ho výrobcovia radi používajú.

Prilba na BMX s rôznymi typmi vnútornej výstelky

Bez vnútornej výstelky by prilba na BMX nemohla fungovať. Pri rôznych prilbách sa jednotlivé výstelky líšia. Jednotlivé materiály zaisťujú predovšetkým pohodlie a bezpečnosť. Pri rôznych prilbách sa jednotlivé výstelky líšia. Primárne jednotlivé materiály zabezpečujú pohodlie a bezpečnosť. Okrem materiálov sa líšia aj vlastnosťami. Antialergická výstelka je vhodná pre osoby s citlivou pokožkou. Na zvýšenie pohodlia sa tiež používa vnútorné vystuženie.

Prilba na BMX
BMX prilba

Prilba na BMX
Prilba na BMX Hi-EPS

BMX prilba detská
Detská BMX prilba

!

Pokiaľ máte slabší krk a nechcete ho príliš zaťažovať, rozhodne vezmite do úvahy aj hmotnosť prilby na BMX. Všeobecne sa pohybuje maximálne do 1 kg, ale každý gram sa počíta.

Bezpečné upínanie a BMX prilba idú ruka v ruke

Vaša BMX prilba by vám nemohla dobre sedieť, pokiaľ by nemala kvalitné upínanie. Ide o rozhodujúcu súčasť zaistenia maximálnej bezpečnosti. Ponúkame prilby na BMX s rôznymi upínacími systémami. Ide napríklad o klasickú bezpečnostnú sponu, dvojité upínanie, otočné koliesko, magnetické upínanie alebo QuickClick.

  • Konvenčné upínanie je najjednoduchší a najlacnejší typ upínania. Skladá sa z dvoch plastových pásikov, ktoré sa spájajú pomocou pracky. Konvenčné upínanie je obvykle pohodlné a ľahko sa používa, ale môže byť ťažké prispôsobiť individuálnej hlave.
  • Mikrometrické upínanie je pokročilejším typom upínania, ktorý ponúka väčšie pohodlie a prispôsobenie. Tvorí ho plastový pásik s mikrometrickou maticou, ktorá umožňuje jemné nastavenie napnutia. Mikrometrické upínanie je zvyčajne drahšie ako konvenčné upínanie, ale ponúka lepšie pohodlie a ochranu.
  • Magnetické upínanie predstavuje najnovší typ upínania. Tento typ spája dva magnety, ktoré sa spájajú bez nutnosti použitia pracky alebo mikrometrickej matice. Magnetické upínanie je obvykle najdrahší typ upínania, ale je tiež najpohodlnejšie a najjednoduchšie na používanie.

Aby sa vám pri nosení prilby na BMX nezapotila hlava, sú v nej integrované vetracie otvory. Môžete naraziť na prilby so 7 až 17 takýmito otvormi na odvod vzduchu. Hlava by sa vám rozhodne nemala prehrievať, inak hrozí nebezpečenstvo.

Prilba na BMX môže mať množstvo vylepšení

Pokiaľ jazdíte na bicykli naozaj každý deň, chcete, aby bola vaša prilba na BMX prepracovaná. V lete určite oceníte sieťku proti hmyzu, ktorý dokáže byť veľmi otravný. Zaujímavá je aj možnosť odnímateľnej vnútornej výstelky alebo vnútorného vystuženia pre maximálne pohodlie. Vylepšené penové vrstvy sú schopné absorbovať viac energie pri náraze. A ak máte strach o vaše dieťa, kúpte mu prilbu s reflexnými prvkami.

i

Stále neviete, ako by vlastne správna BMX prilba mala vyzerať? Nezúfajte. Pozrite si nášho sprievodcu Ako vybrať prilbu na bicykel a konkrétne sekciu BMX.

Zaujímala by vás aj downhill prilba?

Pokiaľ sa chcete cítiť naozaj v bezpečí, zvážte voľbu downhill prilby. Táto prilba je všeobecne robustnejšia a poskytuje väčšiu ochranu. Zjazdové prilby sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu pri jazde na horských bicykloch v teréne. Aj napriek tomu, že nie sú priamo určené na BMX, chránia celú vašu tvár a sú pevnejšie ako klasické prilby na BMX. Nevýhodou je však horšia priedušnosť a vyššia hmotnosť ako pri BMX prilbe.

BMX Pedále

O BMX pedále sa jazdec opiera pri jazde, a preto je dôležité vybrať také, ktoré sú pohodlné.

Váš bicykel potrebuje aj kvalitné BMX pedále. Líšia sa prevažne v materiáloch, ktoré sú pevnejšie ako pri klasických šliapadlách. Najčastejšie nájdete kovové alebo plastové pedále. Ďalej majú výrazný a drsný povrch pre lepšiu kontrolu.

Čo je to integrálna prilba?

Vo všeobecnosti je integrálna prilba prilbou, ktorá pokrýva celú hlavu aj tvár, vrátane brady a čeľuste. Aj napriek tomu, že je tento typ prilby typický skôr pre motocykle, svoje využitie nájde aj u milovníkov horských bicyklov alebo extrémnych jazdcov BMX. Integrálna prilba maximálne chráni vašu hlavu. Opäť však pokrivkáva priedušnosť a hmotnosť. Zvážte, či výhody integrálnej prilby využijete a či je pre vás vhodnou voľbou.

i

Hľadáte lacné prilby na BMX? Pozrite sa na našu ponuku, či vám niečo nepadne do oka. Všetky produkty, ktoré ponúkame v našom bazári, sú starostlivo skontrolované a garantujeme ich 100 % kvalitu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Alpina Roca black matt Skladom podľa variantu
Prilba na bicykel – unisex, BMX, freestyle a zjazdová/downhill, veľkosť M, L a XL na obvod hlavy od 56 do 58 cm, in-mold technológia, materiál konštrukcie EPS, šilt, chránič brady, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, hmotnosť 790 g, čierna farba
144,90 €

2.
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná, mestská, BMX, Skate/Inline, freestyle a zjazdová/downhill, na obvod hlavy od 45 do 55 cm, MIPS technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, hmotnosť 265 g, zelená a žltá farba
26,90 €

3.
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná, BMX, freestyle a zjazdová/downhill, na obvod hlavy od 47 do 52 cm, MIPS technológia, magnetická spona na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, pevný šilt, hmotnosť 227 g, modrá farba
38,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
47 položiek
Stiga Play čierna S - Prilba na bicykel Varianty
5,0
Stiga Play čierna S
Prilba na bicykel – pre deti, BMX a Skate/Inline, veľkosť S na obvod hlavy od 48 do 52 cm, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN1080, materiál konštrukcie HDPE, vypchávky súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 560 g, čierna farba
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc1089
4,6
Stiga Play ružová S
Prilba na bicykel – pre deti, BMX a Skate/Inline, veľkosť S na obvod hlavy od 48 do 52 cm, remienok s prackou na upínanie, materiál konštrukcie HDPE, vypchávky súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 450 g, ružová farba
39,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc1092
Force BMX, fluo lesklá L - XL
Prilba na bicykel – unisex, mestská, BMX a freestyle, veľkosť L a XL na obvod hlavy od 58 do 63 cm, out-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE EN 1078, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, hmotnosť 480 g, žltá farba
24,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTforce0032
5,0
Hamax Skydive cyklo zeleno-žlutá /žlté pásiky 50 – 55 cm
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná, mestská, BMX, freestyle a zjazdová/downhill, na obvod hlavy od 50 do 55 cm, MIPS technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, hmotnosť 265 g, zelená a žltá farba
26,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham068
5,0
Hamax Thundercap street modrá / modré pásky
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná, BMX, freestyle a zjazdová/downhill, na obvod hlavy od 47 do 52 cm, MIPS technológia, magnetická spona na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, pevný šilt, hmotnosť 227 g, modrá farba
43,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham061nad
Alpina Roca black matt
Prilba na bicykel – unisex, BMX, freestyle a zjazdová/downhill, veľkosť M, L a XL na obvod hlavy od 56 do 58 cm, in-mold technológia, materiál konštrukcie EPS, šilt, chránič brady, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, hmotnosť 790 g, čierna farba
Od  144,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp590nad
5,0
Hamax Skydive cyklo zeleno-žltá / žlté pásiky
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná, mestská, BMX, Skate/Inline, freestyle a zjazdová/downhill, na obvod hlavy od 45 do 55 cm, MIPS technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, hmotnosť 265 g, zelená a žltá farba
26,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham067nad
5,0
Alpina Roca coffey-grey matt
Prilba na bicykel – MTB na BMX, pre mužov aj ženy, typ upínania popruh, Hi-EPS, vnútorné vystuženie, hmotnosť 790 g, sivá farba
Od  121,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp587nad
Force BMX, fluo lesklá
Prilba na bicykel – unisex, mestská, BMX a freestyle, veľkosť L a XL na obvod hlavy od 58 do 63 cm, out-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE EN 1078, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, hmotnosť 480 g, žltá farba
24,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTforce0031na
4,5
MET DOWNTOWN čierna lesklá
Prilba na bicykel – unisex, mestská a BMX, veľkosť S, M, L a XL na obvod hlavy od 58 do 58 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE, AN/NZS, US, materiál konštrukcie polykarbonát (PC), reflexné prvky, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, antibakteriálna vypchávka, hmotnosť 255 g, čierna farba
41,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmet063nad
Bluegrass SUPERBOLD čierna matná S
Prilba na bicykel – pánska, MTB a BMX, veľkosť S na obvod hlavy od 52 do 55 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE, ASTM, AS/NZS, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, hmotnosť 510 g, čierna farba
50,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTblg119
POC Crane MIPS Actinium Pink Matt vel. S (51-54 cm)
Prilba na bicykel – unisex, MTB a BMX, veľkosť S a M na obvod hlavy od 51 do 54 cm, MIPS technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2008, materiál konštrukcie polykarbonát (PC) a EPS, ventilačné otvory a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, odnímateľný šilt, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 380 g, ružová farba
88,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpoc0955
Bluegrass prilba SUPERBOLD čierna lesklá L
Prilba na bicykel – unisex, MTB, BMX a Skate/Inline, veľkosť L na obvod hlavy od 60 do 62 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, ventilačné otvory súčasťou, hmotnosť 510 g, čierna farba
88,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTblg038
MET YOYO detská plamene/červená/biela lesklá
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná, mestská a BMX, veľkosť S, M, L a XL na obvod hlavy od 51 do 55 cm, certifikácia CE, AN/NZS, materiál konštrukcie ABS, reflexné prvky, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, antibakteriálna vypchávka, hmotnosť 435 g, biela a červená farba
Od  33,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmet059nad
MET YOYO detská ružová matná
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, mestská a BMX, veľkosť S, M, L a XL na obvod hlavy od 54 do 55 cm, certifikácia CE, AN/NZS, materiál konštrukcie ABS, reflexné prvky, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, antibakteriálna vypchávka, hmotnosť 435 g, ružová farba
29,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmet057nad
POC Crane MIPS Actinium Pink Matt
Prilba na bicykel – unisex, MTB a BMX, veľkosť S a M na obvod hlavy od 55 do 58 cm, MIPS technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2008, materiál konštrukcie polykarbonát (PC) a EPS, ventilačné otvory a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, odnímateľný šilt, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 380 g, ružová farba
Od  88,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpoc0954nad
Chilli Inmold helma čierna - Prilba na bicykel Varianty
5,0
Chilli Inmold helma čierna
Prilba na bicykel – unisex, BMX, veľkosť S, M a L na obvod hlavy od 55 do 58 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia Na jazdu na freestyle kolobežke, materiál konštrukcie EPS, ventilačné otvory súčasťou, hmotnosť 285 g, čierna farba
Od  58,34 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPT5276nad
Cyklo prilba MASTER Force, M, čierno-biela
Prilba na bicykel – unisex, cestná, mestská, BMX a freestyle, veľkosť M na obvod hlavy od 55 do 58 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE EN 1078, vypchávky súčasťou, odnímateľný šilt, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 230 g, biela a čierna farba
16,91 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThel029
5,0
Cyklo prilba MASTER Force, M, červeno-biela
Prilba na bicykel – unisex, cestná, mestská, BMX, Skate/Inline a freestyle, veľkosť M na obvod hlavy od 55 do 58 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE EN 1078, vypchávky súčasťou, odnímateľný šilt, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 230 g, biela a červená farba
16,91 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThel031
Cyklo prilba MASTER Force, L, zeleno-biela
Prilba na bicykel – unisex, cestná, mestská, BMX a Skate/Inline, veľkosť L na obvod hlavy od 58 do 61 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE EN 1078, vypchávky súčasťou, odnímateľný šilt, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 230 g, biela a zelená farba
16,91 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThel027
Cyklo prilba MASTER Force, M, zeleno-biela
Prilba na bicykel – unisex, cestná, mestská, BMX, Skate/Inline a freestyle, veľkosť M na obvod hlavy od 55 do 58 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE EN 1078, vypchávky súčasťou, odnímateľný šilt, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 230 g, biela a zelená farba
16,91 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThel030
CT-Helmet Tuva S/M 52-58 matt black/black
Prilba na bicykel – unisex, mestská, BMX a freestyle, veľkosť S a M na obvod hlavy od 58 do 52 cm, magnetická spona na upínanie, certifikácia CE EN 1078, materiál konštrukcie EPS, ventilačné otvory, rýchlopripínací systém a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, rýchloschnúca a odnímateľná X-fit vypchávka, hmotnosť 300 g, čierna farba
102,47 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThelm0063
CT-Helmet Tuva S/M 52 – 58 matt white/white - Prilba na bicykel Varianty
CT-Helmet Tuva S/M 52 – 58 matt white/white
Prilba na bicykel – unisex, mestská, BMX a freestyle, veľkosť M na obvod hlavy od 58 do 52 cm, magnetická spona na upínanie, certifikácia CE EN 1078, materiál konštrukcie EPS, ventilačné otvory, rýchlopripínací systém a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, rýchloschnúca a odnímateľná X-fit vypchávka, hmotnosť 300 g, biela farba
102,47 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThelm0065
CT-Helmet Tuva L 57-61 matt black/black
Prilba na bicykel – unisex, mestská, BMX a freestyle, veľkosť L na obvod hlavy od 61 do 57 cm, magnetická spona na upínanie, certifikácia CE EN 1078, materiál konštrukcie EPS, ventilačné otvory, rýchlopripínací systém a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, rýchloschnúca a odnímateľná X-fit vypchávka, hmotnosť 300 g, čierna farba
102,47 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPThelm0064
inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Máte nový bicykel a kupujete aj ďalšiu cyklistickú výbavu? Potom práve pre vás je určený náš návod, ktorý vás prevedie dostupnými typmi prilieb.
Možno patríte k tým, ktorí používajú jednu helmu na bicykel päť, alebo dokonca desať rokov. Napadlo vám však, že po takej dobe nemusí svoju funkciu plniť stopercentne? Prečítajte si o tom, čo jej životnosť skracuje a kedy ju vymeniť.

Prilby na BMX

V kategórii Prilby na BMX máme práve teraz na Alza.sk celkom 47 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prilby na BMX Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prilby na BMX Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prilby na BMX recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií