Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Prohands Gripmaster – Posilňovač prstov čierny

Zobraziť katalóg
Prohands Gripmaster – Posilňovač prstov čierny
5 8 hodnotení
Posilňovač prstov – ideálny pre deti od 12 rokov a seniorov pre zvýšenie mobility zápästia a prstov
Kód:  SPT6723 Produktové číslo:  758895140034

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prohands Gripmaster – Posilňovač prstov čierny Predaj skončil

Prohands Gripmaster – Posilňovač prstov čierny

Máte sedavú prácu a trávite veľa času v kresle? Alebo ste vyznávači športových aktivít a túžite po úchope ako zo železa? Potom práve pre vás je určený posilňovač prstov Prohands Gripmaster, ktorý zlepší cirkuláciu krvi vo vašom krvnom obehu.

Používanie tohto športového náčinia je veľmi jednoduché. Stačí ho vziať do dlane a stláčať ho buď všetkými prstami naraz alebo jednotlivo. Produkt vám bude klásť odpor o sile 4,1 kg, ktorá zaistí rozvoj vašej svalovej hmoty na predlaktí. Gripmaster je vyrobený z veľmi kvalitného materiálu, ktorý sa veľmi dobre drží v ruke. Na výber je k dispozícii celý rad cvičebných pomôcok s rôznou obtiažnosťou. Gripmaster je vyhľadávanou cvičebnou pomôckou vrcholových športovcov, seniorov i detí vo veku od dvanástich rokov.

Farba:
Čierna

Odpor:
4,1 kg

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prohands Gripmaster – Posilňovač prstov čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prohands Gripmaster – Posilovač prstů černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prohands GRIPMASTER - fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií