Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Puma Classico FG black-white, veľ. 9,5

Zobraziť katalóg
Puma Classico FG black-white, veľ. 9,5
Kopačky seniorské so syntetickou kožou, na mokré až mierne blatisté ihrisko, veľkosť EU 44
Kód:  SPT10304 Produktové číslo:  4053987456663 Stránky výrobcu
Puma Classico FG black-white, veľ. 9,5 Predaj skončil

Puma Classico FG black-white, veľ. 9,5

Pánske kopačky od celosvetovo známej značky PUMA poskytujú maximálne pohodlie pri športových aktivitách. Polstrovanie na pätách a koža na prednej časti zaručia bezstarostný pohyb. Topánky sú mäkké, zároveň však vysokoodolné. Predná časť topánky je prešívaná, kužeľové výstupky na spodnej strane poskytujú vynikajúcu priľnavosť a stabilitu na ihrisku. Kopačky sú určené pre hru na mokrom i blatistom ihrisku. Kvalitné vyhotovenie obľúbených kopačiek vám prinesie radosť z každého pohybu!

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Pohodlná a kvalitná obuv
  • Mäkké polstrovanie

Materiál:
syntetická koža

Farba:
čierno-biela, zlaté logo PUMA

Parametre a špecifikácia

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Typ

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Classico FG black-white, veľ. 9,5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Classico FG black-white 9,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Classico FG schwarz-weiß 9,5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Classico FG schwarz-weiß 9,5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Classico FG fekete-fehér 9.5.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií