Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu veľ. 9

Zobraziť katalóg
Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu veľ. 9
Kopačky – využívajú mäkkú a ľahkú syntetickú kožu na udržanie ľahkosti, pohodlia a dlhej životnosti, vhodné pre všetkých hráčov
Kód:  SPTms2756 Produktové číslo:  4056206495351 Stránky výrobcu
Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu veľ. 9 Predaj skončil

Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu veľ. 9

Zháňate kopačky, ktoré pri športe nebudú prekážkou a majú dlhú životnosť? Teraz ste narazili na tie pravé. Kopačky Puma evoPower 4.3 IT sú určené predovšetkým na futsal, a to pre pokročilých hráčov aj pre začiatočníkov. Sú vyrobené z kvalitnej mäkkej a ľahkej syntetickej kože, ktorá je vodoodolná a vyniká svojou dlhou životnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre náročných hráčov, ale aj pre amatérov
  • Kvalitná vodoodolná syntetická koža
  • Ľahká TPU podrážka
  • Vhodné na futsal

Parametre a špecifikácia

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Typ

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu veľ. 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu vel. 9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma evoPower 4.3 IT Blau Größe 9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma evoPower 4.3 IT Blau Größe 9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma evoPower 4.3 IT Blue Yonder-Pu, 9-es.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií