EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite

Zobraziť katalóg
EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite
Krídlo + batoh
Kód:  HRD003u
EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite Predaj skončil

EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite

Rozmerný komorový drak novej generácie, pre ktorého obsluhu sú Vám k dispozícii hneď štyri povrazy. Má špeciálne upravený profil zlepšujúce ťah i zdvih a zároveň je jednoducho ovládateľný. Je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých užívateľov. Umožní Vám jazdiť na lyžiach, snowboarde, skateboarde, alebo proste skákať, to všetko len s pomocou vetra. Iste nájdete i veľa iných využitie, ktorými si spríjemníte voľný čas. Púšťanie podobných drakov sa stáva jedným z najprogresívnejších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich športov súčasnosti. V balení nájdete draka, laná, poistku, batoh s reproduktormi pre MP3 prehrávač, ground stick, inštruktážne DVD a samolepku.

Parametre a špecifikácie:
Rozmery: 341 x 127 cm
Materiál: ripstop nylon 42 g, masívne kovové držadlá
Povrazy: 4x25 m (CLIMAX dyneema)
Obsah balenia:Drak, Lana, Poistka, Kvalitný batoh vrátane reproduktorov pre MP3, ground stick, inštruktážne dvd, samolepka




Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EOLO-SPORT RadSails Aztec - 4m kite.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií