AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rip Curl Idyla Wild Tri Set Black, veľkosť XS

Zobraziť katalóg
Rip Curl Idyla Wild Tri Set Black, veľkosť XS
5 1 hodnotení
Bikiny
Kód:  SPT114092 Produktové číslo:  9345313953256
Rip Curl Idyla Wild Tri Set Black, veľkosť XS Predaj skončil

Rip Curl Idyla Wild Tri Set Black, veľkosť XS

Hádam každá žena či dievča chce vyzerať v lete pri vode alebo bazéne dokonale. Teraz môžete využiť pre vašu letnú kúpaciu sezónu plavky Idyl Wild Tri Set Black od značky Rip Curl.

Materiál týchto bikín je z 82 % polyamid a 18 % elastan. Vďaka tomu je táto časť oblečenia veľmi príjemná na nosenie, skvele sedí a zdôrazní krivky vašej postavy. Veľkou výhodou týchto bikín je fakt, že na slnku rýchlo schnú, a vám tak nebude zima a budete si užívať ničím nerušené opaľovanie či voľný čas pri vode. Čierne a biele dvojdielne plavky sa zaväzujú v hornej časti na mašličku, ktorá sa nachádza na chrbte a za krkom. Ozdobné mašle nájdete aj na spodnom dieli.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojdielne bikiny
  • 82 % polyamid, 18 % elastan
  • Skvele sedia na ženskom tele
  • Čiernobiela farebná kombinácia
  • Vyberateľné vypchávky
  • Uťahovanie na mašličku
  • Veľkosť: XS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rip Curl Idyla Wild Tri Set Black, veľkosť XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Idyl Wild Tri set Black velikost XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Wilde Idylle dreihundert Schwarz Größe XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Wilde Idylle dreihundert Schwarz Größe XS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rip Curl Wild idill háromszáz fekete méret XS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií