Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Robla Dream, veľkosť 148

Zobraziť katalóg
Robla Dream, veľkosť 148
Snowboard dámsky, typ: freestyle, úroveň jazdca: rekreačná, dĺžka 148 cm, tvar: directional, prehnutie: camber, šírka: normal
Kód:  SPTRbl0004 Produktové číslo:  R000051480

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robla Dream, veľkosť 148 Predaj skončil

Robla Dream, veľkosť 148

Snowboard Robla Dream je skvelou voľbou pre začínajúce aj pokročilejšie snovbordistky. Vychutnajte si všetky freestylové disciplíny s poriadnou doskou ako stvorenou na raily a prekážky. Klasické prehnutie Camber zaistí jej ľahkú ovládateľnosť a plynulý prechod z hrany na hranu. Dosku tak budete mať pod kontrolou aj pri vyšších rýchlostiach či na tvrdšom a agresívnejšom povrchu. Tvar Directional s ľahko predĺženou špičkou sústredí pop do oblasti pätky a ponúka dostatok kontroly za akýchkoľvek podmienok a na každom teréne. Snowboard Robla je opatrený tiež celodreveným jadrom, ktoré prispieva k ešte lepšej kontrole a flexii.


Kľúčové vlastnosti snowboardu Robla Dream 148

  • Snowboard vhodný pre ženy
  • Stvorený pre freestyle
  • Klasické prehnutie Camber pre ľahkú ovládateľnosť a kontrolu
  • Directionalový tvar umožňujúci dostatok kontroly v každom teréne
  • K ešte lepšej kontrole a flexii prispieva celodrevené jadro
  • Robla Dream je hravý aj stabilný
  • S vysokoodolnou extrudovanou skĺznicou
  • Farebné vyhotovenie: biela s motívom

Skvelá doska na freestylové disciplíny

Biax fiberglass je materiál tkaný z vlákien pod uhlom 90°. Snowboard Robla Stare je vďaka tomu mäkší a viac odpúšťa chyby. Napriek tomu si stále udržiava výbornú pružnosť a tvrdosť v krute, takže skvele drží v oblúku. Biaxové dosky ľahko prekonajú nerovnosti terénu. Vďaka ľahšej ovládateľnosti sú ideálne pre deti a ženy alebo všeobecne pre jazdcov s menšou váhou.

Veľkosť:
148 cm


Značka ROBLA je zárukou kvality

Športová značka Robla so športovým vybavením putuje svetovým trhom už nejakú dobu. Sústredí sa predovšetkým na výrobu snovbordov. Založili ju milovníci tohto športu, ktorí chceli od svojho vybavenia niečo viac. Rozhodli sa, že vytvoria takú značku športového vybavenia, na ktorú bude vždy spoľahnutie vo všetkých smeroch. Naštudovali preto informácie o všetkých možných technológiách a dali dokopy takú, ktorá bude spĺňať tie najprísnejšie podmienky. A podarilo sa! Vo vývoji aj naďalej na ničom nešetria a k tomu nezabudli ani na hravý a nápaditý dizajn svojich výrobkov. Dnes Robla produkuje okrem snovbordov tiež snovbordové topánky, viazanie alebo prémiové vaky .


Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určené pre
Ženy Hotovo!
Úroveň
Rekreačná Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Camber Hotovo!
Konštrukcia
Biax™ Fiberglass Hotovo!
Jadro
Powerlite – celodrevené jadro Hotovo!
Skĺznica
Extruded Base Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Robla Dream, veľkosť 148 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robla Dream vel. 148. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Robla Dream, mérete 148.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií