Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Robla Face, veľkosť 142

Zobraziť katalóg
Robla Face, veľkosť 142
Snowboard dámsky, typ: freestyle, úroveň jazdca: rekreačná, dĺžka 142 cm, tvar: twin, prehnutie: flat, šírka: normal
Kód:  SPTRbl0008 Produktové číslo:  R00008142

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robla Face, veľkosť 142 Predaj skončil

Robla Face, veľkosť 142

Snowboard Robla Face je skvelou voľbou pre všetky dámy, ktoré majú rady freestyle. Vychutnajte si všetky freestylové disciplíny s poriadnou doskou ako stvorenou na raily a prekážky. Zároveň vďaka nulovému prehnutiu Flat skvele reže zákruty. Snowboard je tak v priamom kontakte s povrchom, a to po celej jeho dĺžke s výnimkou pätky a špičky. Váha jazdkyne sa rovnomerne rozloží na celú dosku a efektívne tak eliminuje riziko zaseknutia. Tvar Twin-tip je ideálny na vyváženú jazdu ako vpredu, tak aj vzadu. Snowboard Robla je vybavený tiež jadrom Powerlite, teda celodreveným jadrom, ktoré prispieva k ešte lepšej kontrole a flexii.


Kľúčové vlastnosti snowboardu Robla Face 142

  • Snowboard vhodný pre ženy
  • Určený na freestyle
  • Prehnutie Flat na raily a prekážky
  • Tvar Twin-tip na vyváženú jazdu
  • K ešte lepšej kontrole a flexii prispieva celodrevené jadro
  • Ľahko ovládateľný na uvoľnenú jazdu
  • S vysokoodolnou extrudovanou skĺznicou
  • Farebné vyhotovenie: modrá s motívom milkshake

Skvelá doska na freestylové disciplíny

Biax fiberglass je materiál tkaný z vlákien pod uhlom 90°. Snowboard Robla Face je vďaka tomu mäkší a viac odpúšťa chyby. Napriek tomu si stále udržiava výbornú pružnosť a tvrdosť v krute, takže skvele drží v oblúku. Biaxové dosky ľahko prekonajú nerovnosti terénu. Vďaka ľahšej ovládateľnosti sú ideálne pre deti a ženy alebo všeobecne pre jazdcov s nižšou váhou.

Veľkosť:
142 cm


Značka ROBLA je zárukou kvality

Športová značka Robla putuje na svetovom trhu so športovým vybavením  už nejakú dobu. Sústreďuje sa predovšetkým na výrobu snowboardov. Založili ju milovníci tohto športu, ktorí chceli od svojho vybavenia viac. Rozhodli sa, že vytvoria takú značku športového vybavenia, na ktorú bude vždy spoľahnutie vo všetkých smeroch. Naštudovali si preto informácie o všetkých možných technológiách a dali dokopy takú technológiu, ktorá bude spĺňať tie najprísnejšie podmienky. A podarilo sa! Pri svojom vývoji aj naďalej na ničom nešetria a k tomu nezabudli ani na hravý a nápaditý dizajn svojich výrobkov. Dnes Robla produkuje okrem snowboardov tiež snowboardové topánky, viazanie alebo prémiové vaky.


Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určené pre
Ženy Hotovo!
Úroveň
Rekreačná Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Flat Hotovo!
Konštrukcia
Biax™ Fiberglass Hotovo!
Jadro
Powerlite – celodrevené jadro Hotovo!
Skĺznica
Extruded Base Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Robla Face, veľkosť 142 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robla Face vel. 142. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Robla Face, mérete 142.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií