AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ROMET JOLENE 7.0 LTD

Zobraziť katalóg
ROMET JOLENE 7.0 LTD
Horský bicykel – hliníkový rám, 21 rýchlostí, prehadzovačka Shimano Tourney RD-TY300D, pružinová vidlica odpružená (zdvih 100 mm), brzdy V-brake Alhonga HJ-811AD7 alu, hmotnosť 15.1kg
Kód:  SPTro1090nad Produktové číslo:  SPTro1090nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROMET JOLENE 7.0 LTD

Horský bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD je ideálny na pohodovú jazdu v rozmanitom teréne. Smelo sa môžete pustiť na ľahký i náročnejší výlet či vychádzku. Bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD je zostavený tak, aby bez problémov zvládal aj ťažšie podmienky. Podľa náročnosti terénu a štýlu jazdy môžete vyberať z 21 rýchlostí. Veľmi nízku hmotnosť a súčasne vysokú pevnosť umožňuje hliníková konštrukcia. Pre maximálne komfortnú jazdu je bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD opatrený odpruženou vidlicou. Spoľahlivú zmenu prevodu zaistí prehadzovačka Shimano Tourney RD-TY300D a brzdy V-brake Alhonga sa postarajú o bezpečné a rýchle zastavenie.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla ROMET JOLENE 7.0 LTD, 27,5"

  • Odpružená vidlica pre maximálny komfort
  • Horský bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD je vhodný na jazdu v ľahkom i náročnejšom teréne
  • Pevný a odolný hliníkový rám
  • Horský bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD ponúka 21 rýchlostí
  • Pohodlné sedadlo Romet
  • Horský bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD s hliníkovými dvojkomorovým ráfikmi
  • Kvalitné a spoľahlivé brzdy V-brake Alhonga
  • Modrá farba horského bicykla ROMET JOLENE 7.0 LTD

Horský bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD s kvalitnými brzdami

Horský bicykel ROMET JOLENE 7.0 LTD je zostrojený pre komfortnú a spoľahlivú jazdu aj v náročnom teréne. Kvalitné brzdy V-Brake Alhonga sa postarajú o bezpečné a rýchle zastavenie. Pohodlie aj pri dlhších výjazdoch zaistí kvalitné sedadlo Romet MTB. Klasické plastové pedále FP-804 sú doplnené odrazovými sklami pre vyššiu bezpečnosť a zvládnu aj intenzívne nášľapy, ktoré sú nevyhnutné predovšetkým v náročnejších podmienkach.

Pevný a ľahký hliníkový rám

Vďaka hliníkovému rámu je konštrukcia horského bicykla ROMET JOLENE 7.0 LTD veľmi ľahká a odolná. Bicykel je vybavený tiež pevnými hliníkovými riadidlami Romet a dvojkomorovým ráfikmi. Prehadzovačka Shimano Tourney RD-TY300D ponúka 21 rýchlostí a komfortnú jazdu v náročných podmienkach zaistí odpružená vidlica.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMET JOLENE 7.0 LTD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET JOLENE 7.0 LTD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROMET JOLENE 7.0 LTD.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií